bezár
 

gyerek

2008. 10. 29.
Gyermekprogramok az interneten
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiállítások, fesztiválok, koncerteket, színházi előadások és még sok más, a gyermekeket érdeklő rendezvény található meg egy helyen az októberben indult új weboldalon a www.gyerekprogram.hu-n.
A honlap hasznos segítsége lehet szülőknek, rokonoknak, ismerősöknek egyaránt, hiszen ötletet ad arra, hogy a velük lévő kicsikkel hogyan töltsék el tartalmasan szabadidejüket.

A több funkciós keresőprogramnak köszönhetően téma, helyszín, időpont szerint mindenki átláthatóan és gyorsan találhat programot akár aznapra is. 

Az aktuális eseményeken kívül gyermekbarát éttermek, szállodák, élményfürdők gyűjteményében is böngészhet a látogató, de bölcsődékről, óvodákról és iskolákról is hasznos információk gyűjthetők. A naponta többször frissülő internetes oldal szerkesztői arra törekszenek, hogy az ország minden településén élőnek tudjanak ajánlani valamilyen eseményt.

"Sok szülő találkozik azzal a problémával, hogy új programokat találni nagyon időigényes. Legszívesebben olyan eseményre visszük el a gyerekeinket, amelyeket barátok ajánlottak vagy személyesen ismerünk. Mi azt szeretnénk elérni, hogy a gyerekprogram.hu is megbízható baráttá váljon" - fogalmazott Balázsfi Zsófia, az oldal egyik kitalálója.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

színház

Forgách András A játékos és a többiek című drámakötetének bemutatója
Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés