bezár
 

film

2008. 11. 18.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 25.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 25. Negyedszázadik alkalom, ó jessz. Jó sok sör elfogyott az elmúlt időkben, mit is tagadjam, dehát remélem ezzel együtt is szerettek engem, mondjuk ha nem, azzal se tudok sokat kezdeni. Lehetne kétszer olyan hosszú a mostani ajánló is, dehát kiszűrtem az ismétléseket és a szemetet, nagyjából ennyi maradt, meg sajnos nem karakterszámra fizetnek, és ha igen, akkor se nagyon ajánlanám nektek kétszer ugyanazt.
HÉTFŐ

TV2, 12:50: Tutira kamuzunk tovább
- a múlt héten megismert ex-gój textilkereskedő sztorijának folytatása. Az első se volt nagy szám, ez se néz ki annak, pedig még Dávid és Góliát történetét is beleerőltették, vagyis a pár éve még gój fickó benősült, és most "Dávidként kell megküzdenie a Santier negyedbe is betörő globalizációval, a szupermarketek Góliátjával."
Ha megnézitek, csak magatokat okolhatjátok, én időben figyelmeztettem mindenkit.

Duna II. Autonómia, 17:45: Gyimesi vadvirág - szerelmi történet a havasokban, román-magyar ellentétekkel.

HBO 2, 17:45: Végtelen hit - az amerikai focihoz is kell. A suli edzője a Jóistenhez fordul segítségért élete rendbetevése és a csapat sikerének ügyében. Van, aki ezért imádkozik, van aki meg az életbenmaradásért valami afrikai országban...

film+, 21:10: Angyalok háborúja 4.: A felkelés - uncsi horror, aminek már az első része is rohadt fárasztó volt. Ráadásul az operatőrt Gabriel Kosuth-nak hívják. Szégyen ez ránk nézve.

Duna Televízió, 23:05: Umberto Eco: A Könyvek Ura - avagy hogyan lesz egy szobatudósból médiasztár és bestseller-író. Én valamikor nagyon bírtam, aztán rájöttem hogy a Foucault-inga ötletét honnan vette át, és azóta kevésbé tisztelem, szerintem negyedakkora könyvekben is meg tudná írni ugyanazt.

RTL Klub, 23:30: Veszett vad - az őrült őrmester erdei ámokfutása. Olyan jól futja az ámokot, hogy végül a kiképzőtisztjét kénytelenek bevonni a megállításába.

KEDD

TV2, 15:50: Joshi Bharat - nem inkább Yoshi Borat?! HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!

film+, 21:10: Egyedül a sötétben - megint egy nap, megint egy megerőszakolt PC-s játék. Just another day in the office for Uwe Boll.
Alone In The Dark

Filmmúzeum, 21:35: Groteszk - az arisztokrácia diszkrét bája. A hülye angol lordot és családi körét egy házvezetőnő és egy komornyik robbantják atomokra, ráadásul a komornyikot Sting alakítja.

Cinemax, 21:40: Sárdobálók - ismét egy család darabokra hullása, komornyik nélkül, viszont új férjjel.

TV2, 21:40: Ütközetben eltűnt 2. - a heti kötelező Chuck Norris.

SZERDA


RTL Klub, 11:25: Mindenütt jó - de mindenütt kihozzák a számlát. Adele Agust (Susan Sarandon) a jobb élet reményében Los Angelesbe költözik. Lánya (Natalie Portman) próbálja visszaterelgetni a való élet talajára.
Midnenütt jó
TV2, 13:10: Az agyfürkész totál kész - a filmcímek magyarítóit lelövik, ugye? A kényszerképzetekkel küzdő páciens a dilidoki idegösszeomlása után maga ül annak helyére, az élete rendbejön, és még a szerelem is rátalál. Hát aki ezt a filmet kiötölte, az se volt még életében csoportterápián...
Agyfürkészet
Filmmúzeum, 20:00: Afrika királynője - Afrika, első világháború. Egy misszionárius aggszűz leánya menekülni kényszerül a németek elől, de a hajón se sok jó vár rá. Ránk, nézőkre annál inkább, mert Humphrey Bogart és Katherine Hepburn játsszák a főszerepet.


film+, 21:10: Boogeyman - jó szar kis horror, Xena-rajongók figyeljenek, Lucy Lawless is szerepel benne, sőt állítólag az alábbi képen is ő van:
Bugi-embör
Hustler, 23:00: A tudomány nevében - ne röhögjetek, a tudomány nevében amúgy is sok disznóságot elkövettek már, egy pornófilm ide vagy oda ezen már nem ront sokat.

m1, 23:45: Édes Emma, drága Böbe - avagy a rendszerváltás után van akinek csak rosszabb lett, az orosztanárnőknek biztosan. Mindjárt látni fogjátok, hogy külföldön se fenékig tejfel a tanítás...
Édes Emma...

CSÜTÖRTÖK

film+, 7:00: Élő bomba
- az iskola a terrorral kezdődik a frissen Németországba emigrált tanárnőnek. Biztos faszság. Ma már lassan csak úgy mellékesen járnak iskolába a gyerekek, a WoW, a dizsi és (Amerikában) a gyilkolászás mellett. És tanulni ki fog, basszus?!

TV2, 12:50: Vissza a jövőbe 2. - megint jönnek, utaznak, jelenből mútlba és vice versa.

Filmmúzeum, 20:00: Szeretők - basszuskulcs, újra egy film a megállapodott családfők házasságon kívüli viszonyairól. Ráadásul magyar. Ott van benne a magyar színészet krémje (Cserhalmi György, Kiss Mari, Tábori Nóra, Reviczky Gábor, Koltai Róbertről nem is szólva), de az ilyen rögvalóságos filmeket én messze kerülöm...

Duna II. Autonómia, 20:00: Vízkereszt - film a filmben a tanyavilágról és az ott rendezett Shakespeare-adaptációról.
...vagy amit akartok

film+, 21:10: Halálvírus - B-kategóriás járványos ijesztgetés. A vírus után nyomozó faszi is megfertőződik, és - Örkénnyel szólva - "és most viszi"!!!


HBO, 21:35: Mielőtt az ördög rádtalál - Sidney Lumet fordulatos családi témájú krimije Ethan Hawke-kal és Marisa Tomei-vel. Azért mondom hogy családi témájú, mert nem családi film még a témája miatt sem, és van benne drogfüggőség.
Mielőtt az ördög ránk talál
HBO Comedy, 22:05: Hajszál híján szeretem - én viszont még úgyse szeretem azt az embertípust, akiről a film szól, vagyis a minden nap más nőt izélő tündérpofájú szépfiút. Itt szerencsére megleckéztetik, a való életben nem, viszont az ilyenek a jó éveik után totál szétcsúsznak, és akkor azt mondhatom nekik, hogy HAHAHA.

film+, 23:00: Világvírus - a Halálvírus folytatása is lehetne akár. Ez a vírus is Afrikából jön (természetesen), és mindenre hat. A film ettől még lehetne jó, de persze nem az.


PÉNTEK


RTL Klub, 11:25: Rózsaágy
- megint egy túlbonyolított lelkizős történet. Sűrítem a kedvedért: a bankszakmában dolgozóknak nincs lelkük, az üzletnek se a papa, se az aranyhal halála nem állhat útjába, és a szerelem is csak néha.


TV2, 13:10: Keselyűk karmaiban - régi német indiánfilm. Medveölő családjának halálát az indiánokra akarják kenni, de Winetou gyanakszik...


m2, 18:10: Mestersége színész: Törőcsik Mari - avagy ne csak akkor figyeljünk az igazi színészeinkre, ha már kórházban vannak... Ő az érték, és nem a rohadt celebek!!!


Cinemax, 20:00: Woodstock - doksi a híres fesztiválról. Eric Cartman kéne ide is, meg a Slayer zenéje, és eljönne a megtisztulás a rohadt hippiknek is! Azért ez se semmi: a fekete nacionalista Black Panthers pultjánál fehér eladólány:
Woodstock

Duna Televízió, 21:25: Freeport - doksi-művészfilm elegy.
Freeport
Duna II. Autonómia, 22:00: Rítus - Bergman bácsi filmje. A züllött vándorszínésztársulat tagjaira gerjednek az erkölcs csőszei is. Ingrid Thulin nagyon szép benne, Ingmar mester pedig papot alakít.
Rítus
TV2, 22:05: Nyakiglove - tök szimpla csajos film Freddie Prinze Jr.-ral, kb. a Totally Spies / Született Kémek szinvonala alatt, a barátnőd imádni fogja, ha hajlamos kedvelni az ilyeneket.
Nyakiglove

SZOMBAT

Duna II. Autonómia, 20:00: Szétlopkodott ország - rendkívül rosszindulatú film a megélhetési bűnözésről. Miért kell folyton szegény bűnözőket bántani, pedig csak egész erdőket meg szoborparkokat lopnak el!!!

Duna Televízió, 20:00: Moliere - a francia vándorkomikus útja az adósok börtönéből az irodalmi kánonig.
MOLIERE IST KRIEG!!
Moliére ist krieg

Filmmúzeum, 20:30: Te rongyos élet - perszehogy magyar film a falura száműzött színésznőről, aki újra megtalálja magát és élete főszerepét, ezáltal mások életében is főszerepet játszhat.

m2, 21:00: Amikor a nagypapa Rita Hayworth-t szerette - kivándorlásos vígjáték cseh földről. Lehet hogy már ajánlottam.

AXN, 22:00: Az ügyvéd ördöge - vagy fordítva? Tökmindegy. Sport, gyilkosság, erőszak.

RTL Klub, 22:10: Apokalipszis angyalai: Bíbor folyók 2. - mindig folytatják a sikerfilmeket, és mindig elbasszák. Ezt is, hiába a Da Vinci-kódos sztori meg a többi spirituális maszlag.

Duna Televízió, 22:15: Sekély sírhant - tuti voltmár. Danny Boyle első filmje legalább akkorát üt, mint a (hasonlóan elsőfilm) Véresen egyszerű a Coen fivérektől. Van élet a Trainspotting előtt.

MGM, 22:25: A pokol bajnoka - Willem Dafoe mint görög bokszoló, aki a nácik szórakoztatására és a saját életének meghosszabbításáért harcol, avagy két félidő a pokolban, ténylegesen is, mivel részben tényleg Auschwitz-ban forgatták.
A pokol bajnoka
TV2, 23:05: Amerikai pszicho - a világ egyik legtúlértékeltebb írójának legtúlértékeltebb könyvének közepesen szar feldolgozása, amit (megint) csak Willem Dafoe miatt érdemes nézni, aki a Testvérbosszú után ismét rendőrfelügyelőt alakít. Ja és meghal benne Chloe Sevigny is.
HEEEREEE'S JHONNY!!!!!!!!!!!!!
Amerikai pszicho

VASÁRNAP


HBO Comedy, 15:55: Pasit fogtam, nem ereszt - három csajnak elege lesz a poligám pasikból, sajátos bosszújukat azonban keresztezik az érzelmek, vagyis megint a mindent megizélő pasik járnak jól. Carmen Electra és Vivica A. Fox-ot persze nem csak ők vállalnák be... az önmagát alakító Jerry Springert viszont még ők sem.
Pasit fogtam, nem ereszt, OL
RTL Klub, 16:20: Nincs kettő négy nélkül - Terence Hill és Bud Spencer női fenekekből jósol. Hát abból még én is tudnék, LOL!:
Nincsen kettő négy nélkül
Viasat3, 17:10: Az Árnyék - úgy-ahogy sikerült képregényadaptáció Alec Baldwinnal és Penelope Ann Millerrel, ahol a főhős Dzsingisz kán trónkövetelőjével száll szembe. Mondtam már, hogy egy stupid sztori, ami működik képregényként, filmen már nem annyira?

m1, 18:30: Presszó: A szeretet ünnepe - tudom jól, ez a szeretet ünnepe, én ezt belátom...

HBO, 20:00: L'ecsó - a patkány és a szemetesfiú közös tervet főznek ki. Érted, FŐZNEK! :DDDDDDDD
L'ecsó
m2, 21:00: Apokalipszis most - a rendezői verzió, majdnem egy órával hosszabb mint az originál.

film+, 21:35: Alkonyattól pirkadatig - Tarantino és társai időhúznak egy sztriptízbárban. Salma Hayek kígyóval táncol és vámpírrá változik, de a filmet ez se menti meg. A Ponyvaregény óta Tarantinóék maguknak rendeznek és nem a közönségnek. Illetve, a közönség egy elenyésző századának, akik mindent bekajálnak, amin a Nagy Embör neve olvasható. Én NEM tartozom közéjük. A Ponyvaregény bármikor, onnantól néma kuss.

Viasat3, 23:05: Négy szoba - Tarantino és társai időhúznak egy hotelben. Négy szoba, négy sztori, Madonna, híres köcsögök, de a tartalmas szórakozáshoz ez édeskevés. Ne mondd, hogy tőlem hallod ezt először. Most viszont utoljára, mert ezzel zárom a huszonötödik tévéajánlót!
nyomtat

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Beszélgetés Hevér Dániel rendezővel és Kertész Zsanett forgatókönyvíróval a Valami madarak című filmjükről
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán

Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés