bezár
 

film

2008. 12. 08.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 28.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 28. Ezen a héten ahol lehet, mindenféle hülyeséggel fogom illusztrálni az ajánlót. Pornó, saját montázsok, talán eredeti fotók is lesznek.
Szóval ígértem nektek Mikulást a múltkori ajánló kommentjei közé, de tudom azt úgyse olvassátok, úgyhogy most mindenhova kaptok Mikulásokat, csak hogy teljes legyen a káosz. El kell mondjam azt is, kifejezetten örülök annak, hogy a hivatalos filmművészet végre kezdi utolérni az én kis tévéajánlóimat, mi is mutatná ezt annál jobban, mint hogy a Kaméleon című új magyar film plakátja kísértetiesen hasonlít az én egyik kollázsomhoz, amit csak úgy kiráztam a kisujjamból...:
Ismerős?

HÉTFŐ

Hallmark, 11:00: Mikulás úrfi
- gyerekfilm, mert itt van a karácsony. A Télapó utódja hiába alkalmaz state-of-the-art technológiát, meg interneten ügyintéz, nem válik be, be kell látnia, hogy öreg mikulás nem vén mikulás. Apropó, mikulás: "Mikulás bácsi, tudnod kell, hogy vannak még rossz gyerekek!!!"

film+, 12:10: Pasifogó kommandó - gazdagék lányai elhatározzák, hogy annyi pasit szednek össze, amennyit tudnak. Szerinted milyen céllal? Russ Meyer bácsi sokkal többet ki tudna hozni ebből a szituból, és még vér és csöcsök is lennének benne. Valami ilyesmit, pld.:
HAHAHAHAHAHA
TV2, 12:25: Romuald és Juliette - vállalati furkálások. A gazdag főnököt a takarítónő menti meg. Nem egy Shakespeare.

Zone Europa, 13:10: A gyilkos bálna - az özvegy kardszárnyú delfin bosszúja. Bár lenne ilyen a valóságban is. De nincs, ezt a filmet is csak Charlotte Rampling és Bo Derek húzza ki a vízből. Érted, ki a vízből...:DDDDDDD

HBO Comedy, 16:05: Csodás vagyok, szeretnek - én is az vagyok, de engem nem kedvelnek túl sokan. A film amúgy egy negyvenes színésznő újrakezdéséről szól, aki még artistának is hazudja magát. Az ajánló is megér egy misét, aszongya: "Ingmar Bergman Shakespeare Tizenkettedik éjszaka című darabjának feldolgozására készül". Tizenkettedik éjszaka, basszus, hát köszönjük meg a megreformált oktatásnak szépen.

Zone Europa, 20:00: A per - Kafka sírjában forog, mert még Tony "Tuskó" Hopkins se menti meg ezt az elfuserált feldolgozást.

Cinemax 2, 20:00: Forró zápor - Antonio Banderas a rendezői székben. Elkúrja. Sokat markol, de keveset fog. Sajnos. Pedig az ígéret benne van: spanyolország, nyári esők, Victoria Abril...ez itt nem ő:
Forró Zápor
m2, 21:00: A halál csókja - a gazdag geci üzletember a saját lányának kollégiumi szobatársába szeret bele. Pedobear approves!!!!!!!! "A fiatal, szexuálisan szabad lány utáni vágya felemészti a gondolatait és egész életét, családját és munkáját pusztításba dönti..." Basszus, én is rombadönteném a semmit amim van, egy forró kis tizennyolcévesért! De ki nem! LOL!

film+, 21:10: Slither-Féltél már nevetve? - horror, vígjáték, meztelen csigák meg amit akartok, lopott címmel. Ahogy a költő mondaná, "nem félek de azért sírni akarok".
Alien????????
Duna Televízió, 22:35: Érintsd meg a hangot - nem Beethoven volt az egyetlen süket zenész. Nade komolyra fordítva: Evelyn Glennie klasszikus ütőhangszeres életébe nyerhetünk betekintést, aki bár süketen született, de ez nem akadályozta meg a zenei karrierben. Feltűnik még Fred Frith is.

TV2, 0:45: A rettegés hangja - és újra a hang a középpontban. A feleség megtudja, hogy férjének viszonya van a bébiszitterrel, aki ráadásul már terhes is a pasastól. Fasza kis gyilkosságra van kilátásunk! Az eredeti cím egyébként így hangzik: Baby Monitor: Sound of Fear. Én erről meg a sztoriról erre asszociálok:
Már az anyaméhben...
Még nincs itt a karácsony, de hogy közeledik, az érezhető, mert a Viasat-on este kilenckor a Robin Hood-ot adják.

KEDD

Hallmark, 11:00: Udvarlót karácsonyra - én is azt kérek, de nem hímneműt, ha lehet. Ja, a sztori: egy régi szerelem kopogtat az aggszűz ajtaján. Vagy nem aggszűz, de ezer éve egy pasiról álmodik. A 10100-ik feltöltött kép pedig legyen mondjuk ez, és még a filmhez is kapcsolódok vele:
101000!!!!!!!!!
RTL Klub, 11:25: Angyalok beszéde - romantikus vígjáték a polgárháborús Spanyolországból. Szerelem és politika az ír nevelőnő és vendéglátóinak gyereke között, déli temperamentum és szenvedély. Pro: Penelope Cruz, Frances McDormand. Kontra: Franco Nero.
Angyalok beszéde

TV2, 12:25: Hátsó ablak - Hitchcock? Bármikor! Az ágyhoz kötött fényképész saját szakállára kezd nyomozni...

HBO Comedy, 15:50: Mamák lincshangulatban - homofób családanyák félreértik egy meleg művész (terápikus jellegű) érdeklődését a gyerekeik iránt, és uszulnak. Először okosodj, csak aztán ítélj meg okoskodj.

m2, 21:00: Vadászat Lisára - ismét gratuláljunk a magyar fordítóknak: a The Haunting of Lisa-ból az lett, ami, pedig tényleg egy kísértetek üldözte csajsziról szól, aki a rendőrségnek segít egy kislány gyilkosát kézre keríteni. Elkéne ilyen nálunk is a lacházai ügyben :(((

Duna II. Autonómia, 21:25: Múltterápia - családi dráma a kísértetkastélyban. Lesz benne kísértet is.

TV2, 21:25: Halálugrás - Wesley Snipes, az 57-es utas ismét a levegőben, ejtőernyős bűnözők közé épül be. Szabványfilm a Drágán add az életed-sorozat nyomán.

Cinemax, 21:30: Nyugtalan lelkek - kísértet vagy IRL gyilkos garázdálkodik, ez itt a rejtély.
Nyugtalan lelkek
Cinemax, 23:45: Sebhelyesarcú - Brian De Palma gengszterfilmje. Szerintem nem olyan jó, mint Scorsese akármelyik hasonló filmje. Forgatókönyv: Oliver Stone, zene: Giorgio Moroder. Sztárparádé, Michelle Pfeiffer, Al Pacino, de én azért megmaradok ennél:
Lédi Sebhelyesarcú, LOL
Hustler, 1:34: Jessica James titkok nélkül - kell írnom még ide valamit? Ugye hogy nem.

SZERDA

Zone Europa, 12:00: Az Öröm háza
- az X-aktás Gillian Anderson mint elegáns, nagyvilági dáma, aki gazdag pasiról álmodozik. Ám mivel ez nem jön össze, marad a zsarolósdi.

HBO Comedy, 20:30: Szerelmi csetepaté - AIDS és melegek egy Tony-díjas színmű feldolgozásában. Akármilyen hihetetlen, de vígjáték. Remélem, megérdemelte azokat a díjakat, mert ha jó akkor jó, de én nem akarok még egy Fiúk a klubból-t látni.
Szerelmi Csete-Pathé, LOL:
Szerelmi Csete-Pathé
film+2, 21:00: Szerelmes lányok - melegek után leszbikusok: I kissed a girl and I liked it, avagy a leszbikusok által nevelt rockercsaj és a gazdag gecik komolyzenehallgató leánya találkoznak a benzinkútnál...

film+, 21:10: Rendőrakadémia 7.: Moszkvai küldetés - nagyon gyér. Egy erőltetett sorozat erőltetett része. Maximum háromig szabadott volna elmenniük, Moszkváig semmiképp, abba már igen nagy hadvezéreknek is beletört a bicskája. Nesztek egy kis fotosopp:
Találd meg a kakukktojást!
RTL Klub, 21:20: Ítéletnap - az Ördög visszajön, hogy gyereket csináljon, de Svarci megállítja. Egy időben naponta adták ki ezeket a végítéletes+ördögös akciófilmeket, és én már akkor azt mondtam, hogy FASZ-SÁÁÁÁG!!!!!!!!!

AXN, 22:00: Börtön pszicho - a börtönpszichiáterre egy volt páciense támad, ő pedig nyomozásba kezd, üllő és kalapács között, mert egyik oldalon a pszichopata állat, a másikon a rendőrök. A Testvérbosszúból ismert Sean Patrick Flanery mellett a gyönyörű Gina Gershon szerepel ebben a macska-egér játékban.
They tried me go to rehab, but I've said NO NO NO!!

Hallmark, 23:00: Túlvilági történetek 1. rész - nagyon szellemes kis sorozat, félúton Hitchcock és a Homályzóna között.

Hustler, 1:32: Londonban - ...sej, van számos utca, és minden utcán van sarok, és minden sarkon lányok állnak, és...ésatöbbi :)

CSÜTÖRTÖK

RTL Klub, 11:25: Három szökevény
- félreértéses vígjáték: a megjavult bankrabló számlát nyitna, ám pont egy bankrablás kellős közepébe kerül. Rablás, gyerek, kaland, egyszóval családoknak való.
Három szökevény
TV2, 12:35: Nyakunkon az élet - útkeresős amcsi vígjáték a proto-emo Winona Ryder-rel, de rajta kívül még egy csomó kisebb-nagyobb híresség karrierje indult el innen (Ethan Hawke, Ben Stiller, Jeneane Garofalo, de még Renée Zellweger is). Állás, szerelem, komoly sorskérdések populáris formában...
Winona
HBO, 20:00: Hurrikán - a gyilkossággal (ártatlanul) elítélt bokszoló kiverekszi magát a rácsok közül. Értelmes toleranciamese, némi akcióval fűszerezve, igaz történet alapján.

Cinemax, 20:50: Drogbáró - brutális rémmese egy holland drogkereskedő útjáról fel a csúcsra, aztán onnan le. Nem egy Sebhelyesarcú, pedig ugye az se volt egy hibátlan mestermű...

film+2, 21:00: Vörös vihar - angol címével (Joy Division) ellentétben ez egy második világháborús kémtörténet. Az elhurcolt menekültből janicsárt, akarom mondani KGB-ügynököt csinálnak.

m2, 21:00: Az éjszaka lánya (Midnight's Child) - igen, tudom, nemrég volt egy ugyanilyen című magyar film. Ez viszont nem magyar, ráadásul ilyen thrilleres-horroros akárminek ígérkezik. A svéd bébiszitter rémuralma a hagyományos családmodell fölött.

HBO 2, 22:00: Rekviem a hurrikánról - ez meg NEM a bokszolóról szól, hanem Spike Lee Michael Moore-osodása a New Orleans-i tragédiáról.

PÉNTEK

TV2, 12:35: Az ezüst oroszlán birodalmában
- megint egy Karl May-adaptáció, ami ezúttal Törökországban játszódik, az alapsztori persze ugyanaz, ahogy például a Terence Hill / Bud Spencer-filmeknél is. Hercegek, haramiák, megmentendő királykisasszonyok...az ezüst oroszlánhoz közel, de az Arany Oroszlántól jó messze.

Duna Televízió, 19:00: Szegény szerelmesek krónikája - a fasiszták közé állt zöldséges baloldali barátai megmentésére siet, élete kockáztatásával és kamerádjai akaratával szemben. A főszerepben Marcello Mastroianni.

HBO, 20:00: Piás polák bérgyilkos - Ben Kingsley mint kegyvesztett lengyel alkoholista Leon, a profi nyomdoikain. A bevitt piamennyiség miatt elbaltáz egy melót, kirúgják. Hősünk jó útra tér, nuku pia, csak az ima, rendes állás meg minden, ám a régi főnökök igényt tartanak szolgáltatásaira. Kingsley bácsi itt tök úgy néz ki, mint The Edge a U2-ból!
Találd meg a kakukktojást! Itt is!

TV2, 21:25: Elvált nők klubja - mindenki nézni fogja. Vagy a New York-i helyszínelőket. Amúgy voltmár.

m2, 22:00: A fiúk nem sírnak - voltmár. Kerüld messze. Oscar-díjjal megdobált faszság, aminek nem sok köze volt ahhoz akiről szólt.

Duna Televízió, 22:35: Snowboardosok - vígjáték Csehországból, német és angol mintára: "hangyák a sínadrágban, azaz cseh pite." Ha ez igaz, mindenki meneküljön, amerre lát!

SZOMBAT

RTL Klub, 16:30: Jackie Chan: Mennydörgés - bújtatott Mitsubishi-reklám a keleti harcművészetek mesterétől.
Mennydörgés
Zone Europa, 20:00: The Best of Benny Hill - van, aki utálja, meg olyan is aki szerint olcsó poénokat sütögetett, de azért voltak jó pillanatai.

Duna Televízió, 20:00: A Hídember - PLEASE, NOOOOOOOOOOOO

m2, 21:00: A kiskirály - filmsiker az orosz Aranypolgárról, Borisz Berezovszkijról, hasonló áthallásokkal.

TV2, 21:30: Amerikai pite 3.: Az esküvő - avagy A BARÁTNŐM 37 FASZT SZOPOTT LE!!!!! Újabb epizód a kínos kasszasikerből.
Pitebaszók go home!!!!!!!
Pitebaszók go home!

VASÁRNAP

RTL Klub, 16:05: ...és megint dühbe jövünk - remek szövegekkel teli vígjáték-klasszikus, a Hill-Spencer páros jobb opusai közül való. "SZERETEM a hagymásbabot".
...és megint dühbe jövünk
RTL Klub, 20:00: Beépített szépség 2.: Csábítunk és védünk - Sandra Bullock ismét felveszi a traviruhát, egyébként meg sétálunk és nézünk! A fél ország fogja nézni...
Találd meg a kakukktojást! Itt is! Megint!
TV2, 20:00: Lara Croft: Tomb Raider - ...ezt meg az ország másik fele, és ehhez elég egy PC-s játék feldolgozása, illetve Jolie kisasszony szilikonajkai. Inkább ezt ajánlom helyette:
Womb Raider
m2, 21:00: A párizsi tolvaj - avagy az úrifiúból lesz a legjobb ékszertolvaj. Belmondo és Genevieve Bujold kisasszony nevére aki emlékszik, az idekapcsol.

m1, 22:05: Vereség - nemtommilyen szocreál film a csúnya magyar focirajongó melósokról, akiket nagyon megviselt az NSZK-val szemben elszenvedett vereség.

Duna Televízió, 22:35: A csend hangjai - ez a csendfilm, ez valami új kategória??? Mondjuk ez esetben megállja a helyét, mert a rendező (Philip Gröning) egy karthauzi kolostorba költözött be azért, hogy megörökítse mindazt, ami a külső szemlélő számára semminek tűnhet, vagyis a szerzetesi élet mindennapjait.

TV2, 23:00: Eredendő bűn - és megint Angelia Jolie-é a főszerep, meg a macsóskodó Banderas bácsié. Kötelezően letudott erotika, látszatfeszültség. Nem egy marha nagy valami, ha engem kérdezel.
Eredendő bűn
Viasat3, 23:05: Szerelemben, háborúban - oh, for fuck's sake, legyen már vége a szupersztárok áradásának. Még egy Sandra Bullock-film, ezt nem mondjátok komolyan. Tudom hogy Hemingway-es film, meg hogy Attenborough csinálta, de könyörgöm, egy napra mindent? Álljon már meg a...hoppá, az meg egy Julia Roberts-film, asszem. Mindegy, egyik olyan mint a másik. Részemről mára ennyi, tik meg legyetek jók, ha tudtok!
Legyetek jók, ha tudtok!

nyomtat

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

Mehran Tamadon: Ahol nincs isten & Legrosszabb ellenségem
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Hayao Miyazaki: A fiú és a szürke gém

Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés