bezár
 

film

2008. 12. 24.
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 30.
Az utolsó csapás, LOL
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mit, hol, merre a hülyítődobozban 30. Kedves olvasó, utoljára találkozunk ebben a formában. Ennek örömére most dupla adagot kaptok a jóságból! Igyekszem nem elérzékenyülni, arra úgyis lesz időnk a jövő évben, amikor megkapjuk a fizetésünket, és utána a számlákat, és ha még a közértbe is lemegyünk meg a BKV-val is utazni akarunk, akkor tényleg a pornószakmában kell elhelyezkednünk. Hagyjuk hát a sötét jövőt, koncentráljunk inkább a sötét jelenre!
HÉTFŐ

TV2, 16:25: Nemo kapitány és a víz alatti város
- Jules Verne regényében Michael Caine. A zenét Mark Snow csinálta, akit többek közt az X-akták fütyülgetős muzsikájáért felelt. Ez a kép a múlt heti ajánlóba lett volna, de valamiért kimaradt:
JOIN THE RAID
Viasat3, 21:05: Artúr király - történelmi sikerfilm Keira Knightley-val, Clive Owen-nel és Til Schweigerrel.
Artúr király
RTL Klub, 21:15: Drágám, add az életed! - Leslie Nielsen Bruce Willis-t parodizálja, mérsékelten viccesen.

Hustler, 23:00: Gina Lynn sötét oldala - a Nő, akinek a feneke egymaga eltakarja az egész Holdat!!!

KEDD

m1, 15:05: Az elsüllyeszthetetlen Molly Brown
- avagy a víz,-és golyóálló feminista, aki túlélte a Titanicot. Most elsüthetném Borat vicceit róluk, de inkább nem :D Szóval a nő valóságos, viszont a mögé kerített sztori félig kitalált, aztán lett Boradway-darab, végül film...

m2, 16:20: David Hockney és a nagy titok - a gyerekképeket festő művész leleplezi a régi mesterek technikáit. pedig elég lett volna megnéznie a Mythbusters-t:
www.youtube.com/watch

m2, 21:00: Karácsonyi üdvözlet - a hivatásos katona a neki küldött karácsonyi üdvözlőlap nyomán eljut a szerelemig. Már egy karácsonyi film, pedig még csak kedd van.

TV2, 21:25: Mint a hurrikán - dzsízüsz, és a kötelező Sandra Bullock-film is befutott. Hősnőnk a végzet asszonyának szerepében nem túl meggyőző. Odabaszós lesz, Ben Affleck is szerepel benne.

SZERDA

A szerda a szeretet ünnepére való készülődés jegyében telik. Ez nem az jelenti, hogy az emberek a változatosság kedvéért kedvesek lesznek egymáshoz, hanem azt, hogy sűrűn követik egymást a geilebbnél geilebb tévéműsorok.

Cinemax, 8:10: Pokémon: Az első film - uramatyám, ezzel kezdeni!!!!!!! Több értelemben is, mert ez az első Pokémon-film, meg ma is ezzel indul a nap. Van egy sanda gyanúm, hogy innentől csak rosszabb lesz...:(
HAHAHA
Aki szereti a Pokémont, az nézze meg ezt:
www.youtube.com/watch
Mindjárt nem tetszik annyira, mi? :DDD

HBO, 10:00: Játékszerek - kicsit bizarr Robin Williams-film, ami elvileg vígjáték lenne egy játékkonszern irányításáról. Williams mindig olyan fura szerepekbe bújik, pedig milyen jó volt a Vietnamos filmben. Nem lennék meglepve, hogyha egyszercsak róla is kiderülne valami olyasmi mint Michael Jacksonról...
WTF?
Filmmúzeum, 10:30: Háry János - a tökös, ámde nagyotmondó magyar katona szerepében Páger Antal, mellette Örzse szerepében Dajka Margit. Kifejezetten ajánlom!

RTL Klub, 12:20: Egy varázslatos karácsony - Thomas, a tragédiák sújtotta kisgyerek karácsonya az újrakezdés reményében telik, és még a helyi geci ezermester életébe is némi fényt csempész...

TV2, 16:40: A Grincs - megint egy bizarr amerikai mese. Dr. Seuss figurái mind nagydarabok és szőrösek, és mindent Jim Carrey alakítja, vagy Mike Myers, és mindről Pedobear jut eszembe. Nem, nem kaptok fotosoppot, az túl egyszerű volna. Tessék inkább a fingmeghajtású télapószán:
Fing powered
TV2, 20:05: Shrekből az angyal - félórás karácsonyi kisfilm a takonyszínű óriásról és kis családjáról. Sok közös vonás van bennem és Shrekben, csak én még keresem a magam Fionáját.
Shrekből a....mi is?
TV2, 20:30: Megasztár Karácsony - kitaláltad, karácsonyi dalok a döntősök előadásában. Erről csak egy szó, mit szó, egy egész szóösszetétel jut az én egyszerű eszembe:
KULTURÁLIS CSERNOBIL.

m2, 21:00: Kinek a papné - Whitney Houston, amikor még tudott énekelni és nem cseszte szét az agyát teljesen a crack. Itt egy angyal is segít neki tisztán maradni.

film+, 21:40: Még drágább az életed! - a minap a paródia ment, most meg az eredeti második része...ráadásul ez még karácsonykor is játszódik.

Duna Televízió, 22:15: Klára és Ferenc-A szeretet köteléke - a tájékozatlanok kedvéért: nem csak egy assisi szentünk van. Ferenc mellett ott volt Klára is a jótéteményekben. Nekünk is van egy Kláránk meg egy Ferencünk, bár ők nem szentek, és ami a jótéteményeket illeti, biztos virgácsot kapnak:
A SZERETET KÖTELÉKE
Viasat3, 23:00: Tapló Télapó - Al Bundy előbb csinálta meg ezt a figurát, mások lecsaptak rá és kihoztak belőle egy mozifilmet, tettek bele némi megélhetési bűnözést meg egy törpét, és a világ hasraesett. Én nem fogok.
Tapló télapó

CSÜTÖRTÖK
Ma van karácsony. Ez olyannyira szeretet ünnepe, hogy még a legzordabb ördöghívők is megemlékeznek róla:
???
HBO, 10:00: Jack
- már megint Robin Williams, ráadásul Jennifer Lopez is ott mereszti a fardagályát. Menekülj.

TV2, 15:10: Gézengúzok karácsonya - megint Leslie Nielsen. Komolyan, utaznak rám a műsorszerkesztők? Mit vétettem? Mindegy, Thora Birch egyik első szerepe volt ez a karácsonyi kis nonszensz. Kihagyhatod. Illetve, ha nézed, azért nézd, hogy lásd, nem minden gyerekszínész végzi Lindsay Lohanként, Thora például méltósággal öregedett meg!:
Thora Birch
m2, 15:30: Napkirálynő - kicsit Tutenstein-szagú animációs film Akhnáton (magyarul: Ekhnaton) fáraó leányáról. Nem csak az animéké a világ.
Kicsit Tutenstein-look
RTL Klub, 16:15: Apád-anyád idejöjjön! - nem is oly rég még Lindsay Lohan viszonylag épeszűen nézett ki, mára meg egy elrettentő példa lett belőle. Itt egy személyben tör az Olsen tesók helyére: ikerpárt alakít, és ezen ikerpár tagjai helyet cserélnek egymással. Nem csoda hogy meghülyült. Birs (csakazértis magyarosan!) kisasszonnyal ellentétben ő viszonylag hamar lett pillangóból egy rusnya zoknibáb:
Lindsay Lohan
Duna Televízió, 17:30: Az elfelejtett játékok - gyerekfilm. Az elhagyott játékoknak is van szíve, sőt hangja is: a játékmackót Bob Hoskins, barátnőjét pedig Joanna Lumley (Pusszantlak, drágám) szinkronizálja.

Viasat3, 19:05: Aludj csak, én álmodom - még egy Sandra Bullock-film. Én is azt fogom tenni, amit a címe ajánl. Alszom, mint a kómába esett főszereplő.

m1, 19:55: Rómeó és Júlia - 96-os faszság Baz Luhrmann-tól, aki a Moulin Rouge-t is ránkszabadította. Hű de kortárs, hű de kool. Blöeeeeeeeee.

Duna II. Autonómia, 21:00: Betlehemi gyermek - 2002, Izrael. Egy tudósító egy csapat palesztinnal a Születés Templomába szorul. A menekültek között van egy várandós asszony a szülés határán. Kicsit szájbarágós (palesztin asszony a Születés Templomában, karácsony napján, az izraeli hadseregtől körbezárva), de asszem belenézek.

TV2, 21:35: Igazából szerelem - saját elemzésemhez fogok visszanyúlni: "Azt hiszem itt kell (újra?) elmondanom, hogy a "rossz" fogalmán belül is vannak fokozatok. Sokféleképp lehet valami rossz (még akkor is, ha egyeseknek értéket hordoz is). Van ami a tartalma miatt az (...), van ami a megvalósítás miatt (...). Van ami annyira rossz, hogy az már zseniális és mulattató (...). A Visszafordíthatatlan meg pár másik film viszont azért rossz, mert öncélú, feleslegesen erõszakos, és csak a sokkolásért sokkol, semmi egyéb célja nincs, minthogy kitolja a tûrhetetlenség határait. Ezzel a harmadik típusú filmmel a legegyszerûbbek a teendõk: el se kell õket kezdeni, úgyis tudjuk elõre, hogy a fõhõsnõt megerõszakolják és megölik (tetszõleges sorrendben). És akkor itt van az Igazából szerelem, ami elsõ pillantásra nem esik semelyik kategória alá. (...) Többen ajánlották a filmet, mennyire jó, Bill Nighy jeleneteit ismertem, végül egy haver hozta el (és, horribile dictu, én beszéltem rá, a Nighy-s jelenetek miatt). Megnéztük. Kifeküdtem. (...) Sose jó elõjel, ha egy másfél órás, habkönnyû -és ráadásul minimális büdzsébõl készült!-, semmikülönös kis szexkomédia emlékezetesebb vicceket tartalmaz, mint egy kétórás mainstream film, amit négy országban forgattak nemtomhánymillió angol fontból, és ezer híresség szerepel benne (jé, Claudia Schiffer, jé, Piper Perabo, most õszintén, ki nem szarja le?). Nem jó elõjel az se, hogy azt a bizonyos egyetlen poént amin röhögni tudtam, azt onnan lopták, ahonnan (persze lehet hogy már szexfilmesek is átvették, ki tudja, kit érdekel). De, hogy az Igazából szerelem megtekintése után is csak az "eredeti" film ugorjon be a mondatról, az már komoly, és azt mutatja, hogy a sztárok, a nagy költségvetés messze nem minden, és hogy ezer hugh grant nem képes a szarból hosszabb idõre aranyat varázsolni (és akkor még nem is szóltam ama másik film egyéb elõnyeirõl, például a maradék háromnegyed rész malackodásról). A dinoszauruszok is kipusztultak, remélem ugyanerre a sorsra jutnak egyes agyontámogatott rendezõk és színészek is, az erõltetett romantikus komédiákról nem is szólva."
Igazából izé
Filmmúzeum, 22:05: Machita - régi film a sosemvolt magyar Mata Hariról, aki hol a mulatóban táncol, hol államtitkokra pályázik...

PÉNTEK

RTL Klub, 10:30: Végtelen történet 2.
- rendkívül láma folytatása egy kicsit túlértékelt könyvből készült filmnek. Szerencsére bukott, így több rész nem készült belőle, Michael Ende nyugodtan alhat innentől.
Végtelen történet 2., marhaság
Viasat3, 19:05: Felejtsd el Párizst! - a Harry és Sally című romantikus vígjáték újrázása, Billy Crystallal a főszerepben. Mérsékelten ajánlott.

film+, 21:00: Sin City-A bűn városa - voltmár, de úgyis megnézitek...

SZOMBAT

RTL Klub, 16:40: A három testőr
- tudod, ennek volt az a zenéje, amihez három főköcsög rocksztárt megnyertek, és a csapból is folyt...természetesen faszság.

HBO, 20:00: 9 és 1/2 randi - mink akarjuk a sikerfilmeket, teszünk bele macsó médiasztár írót és kapcsolati nehézségeket meg villámgyors elszegényedést. Egyedül a gyönyörű Jordán Adél miatt nézzétek, aki a legszebb színésznő kis hazánkban, és aki egy közös ismerősünkkel szerepel ezen a fotón:
Kilenc és fél BEAR
Szívesen helyet cserélnék a medvével!!!

Filmmúzeum, 20:30: Nyugattól keletre, avagy a média diszkrét bája - Szőke legjobb filmje, tökéletes látlelet az akkori (és mostani) magyar west-balkanizmusról.

m2, 21:00: A Prizzik becsülete - ...vérrel mossák tisztára, régi jó olasz szokás szerint. Jack Nicholson, Kathleen Turner és Anjelica Houston a patakban a szennyesét mossa, mossa...

m1, 22:40: Céline Dion: A dívák királynője - NEEEEEEEEEEM!!!!!!!!!!!

VASÁRNAP

HBO, 10:55: Ultrakopó (Underdog)
- Superman kutyakiadásban, gyerekeknek. A tini ninja teknősökhöz hasonlóan ez a kutya is mindenféle szerekkel tele lett nyomatva, és repül, meg beszél, és kiszökik a való életbe, és nagyobb problémamegoldó lesz, mint Winston Wolf. Közben a szadista tudós vissza akarja szerezni mindenáron...

Viasat3, 19:05: Csodabogár - a szcientológuslobby újra emberi arcot próbál ölteni John Travolta mögé bújva, de mi nem hiszünk nekik. Az egyszeri autószerelő hirtelen mindenhez érteni kezd, és kitágul az agya: "kiderül, hogy intelligenciája páratlan, ugyanakkor ez a frissen szerzett tudás ráruházza a másság terhét is. George-nak el kell viselnie, hogy kivételes képessége eltávolítja korábbi környezetétől, barátai lassan elhidegülnek tőle, mert nem értik, hogy mi is történt vele." Hja, a szegény szcientológust senki nem érti meg, és kiközösítik! Ach, minő rettenet!!!!!!!!! HAHAHAHAHA!!

m1, 19:55: Ki a Télapó? - a Télapu című film harmatgyenge lekoppintása, ki mással a főszerepben, mint Leslie Nielsen. Kezd tikkelni a szemem.

RTL Klub, 19:55: Daredevil, a fenegyerek - ez is voltmár és ez is képregényadaptáció, és ezt is meg fogjátok nézni. A vak igazságosztó takarít a bűnözők között....

hírTV, 22:06: Malaccal teljes - ezt meg egy Bëlga-idézettel reklámozzák. Komolyan, most álljunk le egy pillanatra, mert a Nemzeti Hip Hop-ot is elég bizarr volt hallani egyes jobbos rádióadókon, de időközben a Bëlga lett a "mindenhova jó"-zenekar, iskolai megnyitók, szalagavatók, bármicvók, és most ez is. Most hagyd abba a rajongást, ha még nem tetted volna.

...én viszont nem hagyom abba, LOL! Azt ígértem, dupla adagot kaptok, és megkapjátok. Íme az év utolsó hetéből nézésre érdemes műsorok!

HÉTFŐ

RTL Klub, 9:25: Az igazi Micimackó - ...valóban létezett, Winnipegről kapta a nevét, abből lett a Winnie, Karinthy meg Micit csinált belőle, David Suchet meg a legnagyobb név itt, Michael Fassbender mögött, akinek a nevével most NEM sütök el egy csúnya szóviccet.
Az IGAZI Micimackó!!!!
TV2, 15:05: Addams Family-A galád család - gothic kvázi-kultfilm, elvileg senki se szereti, de mégis mindenki Fester bácsinak sminkeli magát. Az eredeti képregénysorozatot szerezzétek be, ha tudjátok. A Galaktika egy száma is foglalkozott vele, ássatok utána.

m1, 17:45: Willy Wonka és a csokigyár - mindenki a Michael Jackson-ra utaló Tim Burton-féle verziót ismeri. Ez az eredeti, Gene Wilderrel a főszerepben. Míg Depp Wonkája egy ijesztő weirdo, addig Wilderé egy (még!) szerethető különc.
A tyúk meg a csokitojás esete
RTL Klub, 19:20: Oscar - Sly Stallone egy gengszterkomédiában. Hadd említsem meg a többieket is: Ornella Muti, Tim Curry (rá még visszatérünk) és Marisa Tomei, akibe szerelmes vagyok, meg Kirk Douglas, akibe nem.

ATV, 21:00: Szerelem első vérig - magyar közönségkedvenc film a nyolcvanas évekből. Az ízléssel rendelkezők már akkor se szerették.

TV2, 21:20: Az ügyfél - Susan "rá is még visszatérünk" Sarandon a legjobb ebben a John Grisham regényéből készült filmben. A kiskorú tanú védelmének nehézségei a maffia ellenében.

Hustler, 23:00: Épphogy legális-Karácsony - egy héttel késnek, de ha Karácsonykor adták volna, akkor meg fél kézzel írhattam volna a feljelentést az ORTT-nek, ráadásul így se úgy se fogom a Hustlert, szóval mindegy.

TV2, 23:35: Cheech és Chong-Kifelé a szobámból! - abszolút felnőtt szórakozás a két füves (kult)fütyivel, akik többek közt a Beavis és Butt-head sorozatot is inspirálták, és egyik kedvenc pornószínésznőmet is bevették egyik filmjükbe. Asszem nem ebbe :(

KEDD

Filmmúzeum, 14:00: A múmia közbeszól
- nemrég szó volt a magyar Mata Hariról. Ebben a 67-es filmben ott veszik fel a (szellemi?) fonalatat, ahol a másik abbahagyta. Se eleje, se vége, se füle, se farka, és csomó híres magyar sztár égeti magát benne, ilyen szerepekben, mint Hidegarcú Hölgy, Múmia, Halott herceg és Takács mama. Ha nem a legsötétebb cucilizmusban készült volna, azt is mondhatnám, hogy rendesen betéptek amikor csinálták.

HBO 2, 18:35: Mikulás szabadságon - a karácsony elkapitalizálódásának hatására a Mikulás szabadságra utalja magát, és két manó-segédje próbálja menteni a menthetetlent.

m2, 20:55: Zöld 7-es : a bánáti bazsarózsa -avagy "Aki Megállította a Lokátort"!!!!

TV2, 21:20: A cég - megint Grisham, megint diplomáciai kavarás, és még Tom Cruise is ott tátja benne a száját. Gene Hackman és Jeanne Tripplehorn is szerepel benne, meg Sydney Pollack is beült a rendezői székbe, de Cruise olyan mint egy horgony, lehúzza filmet és nem engedi szabadon.

SZERDA

Az év utolsó napja! Akár hiszitek, akár nem, ma mindössze két filmet lesz érdemes nézni, na jó, esetleg hármat. Lássuk.

TV2, 13:10: A Jó, a Rossz és a Csúf - nem, nem ez az egyik, bár elismerem hogy alapmű, de túl nyilvánvaló lenne ajánlani, nem? Westernklasszikus, aki nem látta még, az ne hagyja ki. A többiek tartsanak velem.

m2, 21:00: Álom luxuskivitelben (Breakfast at Tiffany's) - voltmár. Habkönnyű vígjáték Audrey Hepburn-nel. Nem, nem ez az amit néznetek kell.

HBO Comedy, 0.00-tól Pusszantlak, drágám - alapmű. Hányra is mondtam, hogy ajánlott? Mindegy, kosárba vele.

m1, 1:00: Rocky Horror Picture Show - és igen, ez az egyik, amit ki nem szabad hagynotok semmiképp. Itt jön a képbe újra Tim Curry és Susan Sarandon, tudom hogy oda-vissza ismeritek az egész filmet, de százévente ha leadják, úgyhogy ez egy ünnepnap. Gőzöm sincs hogy a szinkronos vagy a feliratos változat lesz-e, de nézzétek, mert kötelező.

TV2, 1:45: Ali G Indahouse - a másik kötelező néznivaló. Tisztelet!
Ali G!
RTL Klub, 3:00: Confessions-Madonna-koncert Londonból - fasszág, voltmár, bár nyilván mindenki nézni fogja. Nesztek Madge egy szcientológuskereszten!:
Like a prayer, LOL
TV2, 3:05: Jackass-A vadbarmok támadása - na jó, esetleg ezt is ajánlhatom.

CSÜTÖRTÖK

TV2, 23:00: Jackass 2. - aki tegnap látta az első részt, annak itt a második. Még durvább, még politikailag inkorrektebb, még gusztustalanabb, és Partyboy még mindig csak egy dollár!:
Dzsek Essz
RTL Klub, 23:25: Moulin Rouge - a szcientológia másik kampányarca, Nicole Kidman, mellette Ewan McGregor egy újabb Baz Luhrmann-rémálomban. Baz meg egyszer Shakespeare-t heréli ki, másszor meg a bűnös francia mulatóval teszi ugyanezt. A világ ezt is bekajálta, pedig nulla érzés, max. látvány. A sztorit meg már láthattuk Marlene Dietrich-hel, Kék Angyal címen, meg egy kis Puccini-fíling is van benne, de ez is csak azt mutatja, hogy ez nem egy túl jó film.
Pedo Rouge

PÉNTEK

TV2, 16:45: Szellemirtók 2. - ne, könyörgöm. Én kérek elnézést a felhozatalért.
Medvevadászok
m1, 21:05: Lajkó Félix koncertje a Diósgyőri várban - a hegedűfenomént ezen a helyileg és zeneileg is formabontó koncertjén Ambrus Róbert ütőhangszeres és Pettik Ádám (Besh O Drom) kísérte. Worth checking out.

AXN, 22:00: Rap-halál - kéz a kézben járnak, ahogy azt Biggie és 2Pac is megmondhatnák, ha még élnének. Ennyit változtatott a világon a gangsta-rap: miután a főbb MC-k keresztbe-kasul lelődözték egymást, filmet forgatnak róluk, a menedzsereik meg a poszthumusz lemezekből kaszálnak. Azért nem teljesen reménytelen, mert állítólag robbanó tamponnal is harcolnak benne.

SZOMBAT

Filmmúzeum, 11:30: Itt forgattam-Pilis - pillantás az Egri csillagok kulisszái mögé, hosszú évtizedek múltán.

m2, 21:00: Hogyan kell egymilliót lopni? - hát ezt a politikusainktól kéne megkérdezni, nem szegény Audrey Hepburn-től és Peter O'Toole-tól. Műkincshamisításos sztori, szakvéleményhamisítással és az egyik Mesterlövésszel, Eli Wallach-hel.

Duna Televízió, 21:35: Fegyvertársak - a Vadnyugat kísért engem. Négy mesterlövész tesz rendet a határvárosban...basszus, csak ez az egy séma van? Erre húznak rá mindent? Ne, please.

VASÁRNAP

m1, 14:15: Ruudi
- trve kvlt vikingbuzi kisgyerek példaképei kincsei után kutatva tendert ír ki apjának megüresedett helyére (apa nélkül nem kelhet útra, LOL), ám a papák valami érthetetlen módon a kincsekért valahogy jobban lelkesednek.

m1, 19:55: Köszöntjük Korda Györgyöt! - "Sokan rajonganak érte, sokan irigylik pályafutását, de kevesen tudják, hogyan jutott el sikerei csúcsára. Ezt a páratlan életutat járja be újra Harsányi Levente segítségével a történet leghitelesebb előadója, az idén 70 éves Korda György." MERCY, PLEASE. Korda György. Harsányi Levente.
NAPALM, PLEASE!!!!!!!!!!!!!

RTL Klub, 19:55: Jack Hunter-Ugarit elveszett kincse - kilúgozott Tomb Raider/Indiana Jones-utánzat, krimivel és rejtélyes kőtáblákkal dúsítják a nagy büdös semmit.

Zone Europa, 20:00: A misszió - Robert De Niro ismét Isten katonájának szerepében, ám a nyújorki betondzsungel helyett az Amazonas dzsungelében, jezsuita térítőként. Szerencsére a lelki katonaságot hamar felváltja a katana-, akarom mondani machete-forgatás.

TV2, 20:00: Végveszélyben - a túlbuzgó titkosügynök egy drogkartell-nyomozás folytán, milyen meglepő, egész a Fehér Házig eljut, de ezt, hogy mik vannak, nem nézik jó szemmel. Harrison Ford a szárnyas drogvadász, Willem Dafoe meg a szokásos ambivalens fickó, a háttérben meg Thora Birch szépségét csodálhatjuk.

ÉS, KÉREM, EZ IS MEGVOLT, MAGYAR VILÁGCSÚCCSAL!!
PTV/HÜLYÍTŐDOBOZ IS 30!
Találkozunk az új évben, új formában (vagy ebben a régiben, LOL), engem addig megtalálhattok a fontosabb kukkoldákban és kocsmákban, egy hét szabadságra mentem!
A kedves olvasóknak kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok innen a Búfelejtőből, a segédszerkesztőm meg a rácsok mögül!
Búcsúlevél :(
(Ha nem tudnátok elolvasni,  kattintsatok ide, és akkor nagyban is látható lesz Pedo Maci üzenete!)

nyomtat

Szerzők

-- Mágikus Bertalan --


További írások a rovatból

A 14. Frankofón Filmnapokról
Mehran Tamadon: Ahol nincs isten & Legrosszabb ellenségem
Prikler Mátyás: Hatalom
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Kelemen Kinga kiállításának megnyitóbeszéde


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés