bezár
 

gyerek

2009. 12. 01.
Advent az Állatkertben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Díjmentesen látogathatják a Fővárosi Állat- és Növénykertet a 14 éven aluli gyermekek keddtől december 24-ig.
Aki szombaton és vasárnap keresi fel az állatkertet, a számos látnivaló mellett találkozhat a Mikulással is, aki elektromos kisvonaton jár majd körbe a létesítmény területén, apró ajándékokat osztogatva a gyerekeknek.

A közelmúltban felújított vagy újonnan átadott, nagy kiterjedésű állatházak a kinti időjárástól független is kínálnak érdekességeket, nem kell attól tartani, hogy kevesebb állat látható a nyári hónapokhoz képest.

A melegigényes állatok ugyan fűtött állatházakban töltik a telet, ámde ezek a létesítmények - a korábbi évtizedek gyakorlatától eltérően - egytől egyik megtekinthetők - közölte a városligeti intézmény kedden az MTI-vel.

Az éves bérletek árát is csökkentették. Felnőtteknek négynél több, gyermekeknek, diákoknak és nyugdíjasoknak pedig már háromnál több látogatás esetén érdemes éves bérletet váltani az alkalmankénti belépőjegy-vásárlás helyett. Az éves bérlet 365 napon át érvényes a megváltás napjától számítva, ez idő alatt korlátlan számú belépésre jogosít. A felnőtt bérlet 9900 forint helyett 7990, a gyermek, diák és nyugdíjas éves bérlet 6900 forint helyett 4990 forintba kerül.

A tavalyinál olcsóbb éves bérleteket eredetileg a 2010-es esztendőre tervezte az állatkert, de bevezetését előrehozták, hogy a kedvezményből azok is részesülhessenek, akik esetleg karácsonyi ajándéknak szánják.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés