bezár
 

gyerek

2009. 12. 10.
Karácsonyi színház a gyermekekért
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hagyományoknak megfelelően idén is megrendezi jótékonysági karácsonyi estjét a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat a fővárosi Vígszínházban, majd pedig szokásos gyermekgáláját a Magyar Állami Operaházban.
December 17-én a Játék a kastélyban című színműt mutatják be a Vígszínházban Marton László rendezésében. A darab főbb szerepeiben Benedek Miklós, Fesztbaum Béla, Lukács Sándor, Tahi Tóth László és Tornyi Ildikó látható. Az előadásra szóló emelt árú jegyek megvásárlásával a nézők a Gyermekmentő Szolgálat munkáját támogatják.

A Magyar Állami Operaházban december 19-én ezerkétszáz, rossz anyagi körülmények között érkező gyermeket látnak vendégül, akik hagyományosan Csajkovszkij Diótörő című mesebalettjét tekinthetik meg. A vidéki településekről és a fővárosból érkező, nehéz helyzetben élő gyermekeket és az MKB ösztöndíjasait az előadás után a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és az MKB Bank vendégül látja és megajándékozza, hogy ezzel is szebbé és gazdagabbá tegye a karácsonyukat.

Az MKB Bank és az NGYSZ közös célja, hogy a rászoruló gyermekeket, fiatalokat felkarolja, segítse, és akár tanulmányaik végéig biztosítsa számukra a tanulás, az egészséges és örömteli élet lehetőségét.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden
gyerek

Kertész Erzsi regényéből készült előadás a Vojtina Bábszínházban

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés