bezár
 

gyerek

2010. 03. 22.
Táborfigyelő honlap indult
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Elindult a táborfigyelő internetes oldal, ahol gyermektáborokat, osztálykirándulás-helyszíneket, programokat találhatnak és hasonlíthatnak össze az érdeklődők.
A www.taborfigyelo.hu oldal olyan táborokat és helyszíneket kínál, ahol nagy gondot fordítanak a gyermekfelügyeletre, a szálláshely felszereltségére, tisztaságára, a rendszeres és egészséges étkezésre - közölte a szervező az MTI-vel.

Az érdeklődők választhatnak egyebek mellett a sport, a vízi, a tánc, a lovaglás, a színjátszás, a média, a kézműves, a horgász, az idegen nyelv és az informatika témájú táborok között. Van ottalvós és napközis is.

A napközis táborok általában csak a délelőtti órákra vonatkoznak, esetlegesen ebéddel, míg az ottalvós csoportok esetében 5-10 napot az adott táborban töltenek a fiatalok - olvasható a honlapon.

A Diáktanító.hu csapatának gondozásában indított új honlap célja, hogy egyszerű és mindenki számára elérhető módon, széles körben tájékozódhassanak a szülők és a gyerekek az évről évre növekvő árak ellenére is megfizethető gyermektáborokról .

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024
gyerek

Az MTA Művészettörténeti Tudományos Bizottságának tiltakozása
gyerek

Új sorozat indul a Pagony Podcast csatornáján
gyerek

Budapesten, Debrecenben és Szegeden 2024. januárjában

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés