bezár
 

gyerek

2012. 04. 19.
Kis Könyves Éj
Független könyvesboltok Budapest térképén
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Huszonegy független könyvesbolt több mint ötven programmal és különféle kedvezményekkel várja az érdeklődőket a Kis Könyves Éjen, április 20-án. A szervezők a kisebbekre is gondoltak.
Az idei Könyvfesztivállal párhuzamosan debütál a Kis Könyves Éj elnevezésű esemény, melynek szervezői délutáni, esti bóklászásra hívják az érdeklődőket. A rendezvényben résztvevő független könyvesboltok sokféle izgalmas programmal készülnek nem csak felnőttek számára. Íme néhány gyerekprogram a teljesség igénye nélkül: A Pozsonyi Pagonyban lesz diavetítés, lampionkészítés, Gévai Csilla legújabb, Holdfényszüret című könyvéből Margitai Ági olvas fel majd részleteket.

A Keddshop mesés-kézműves-énekes programkombinációval készül,  A kiskakas gyémánt félkrajcárja című meséhez kapcsolódóan lesz például bábkészítés is.

A Budapesti Teleki Tékában kiállítás nyílik a MOME hallgatóinak gyermekkönyv-illusztrációiból. A Két Egér Könyvesbolt többek között Timo Parvela finn író Szerencsekerék című új kötetének bemutatójával csatlakozik a színes programsorozathoz. Lesz felolvasás, dedikálás, és beszélgetés a szerzővel.

További programok, részletek a Kis Könyves Éj weboldalán.


nyomtat

Szerzők

-- Boczán Bea --


További írások a rovatból

(Nép)mesék és kisebbségi diskurzusok Szegeden
gyerek

Kertész Erzsi regényéből készült előadás a Vojtina Bábszínházban
Interjú Gévai Csilla író-illusztrátorral

Más művészeti ágakról

Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
A 14. Frankofón Filmnapokról
Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés