bezár
 

gyerek

2015. 03. 04.
Szombattól Kaland a dzsungelben – Kiállítás és óriástársasjáték a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban
2015. március 7.-április 12., Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Vajdahunyadvár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Idén tavasszal is új interaktív kiállítással készül a Magyar Mezőgazdasági Múzeum, a Kaland a dzsungelben címmel. Ahogy a dzsungel mélyéről kavargó pára ködbe vonja a zöldellő partokat, álomszerűnek tűnik a táj. Az új kiállítás és  az áthatolhatatlan rengetegek, a trópusi esőerdők rejtélyes világába kalauzolja a kalandvágyó látogatókat. A kiállítás 2015. március 7. és április 12. között tart nyitva.

A látványos interaktív kiállításba lépve a látogatók egy titokzatos dzsungelben találják magukat, ahol tudásukat és szemfülességüket próbára téve egy mesebeli kaland részesei lehetnek.

Az érdeklődők a kiállításba lépve egy óriástársasjátékban találják magukat, ahol megismerkedhetnek több kontinens esőerdőinek különleges állataival, titokzatos növényeivel és lebilincselő jelenségeivel, miközben egy izgalmas kincskereső kaland részesei lehetnek.

A résztvevők a múzeum termeiben lépésről lépésre kerülnek közelebb a titokhoz, miközben játékos fejtörőkkel, rejtvényekkel tehetik próbára tudásukat és szemfülességüket. A Titokzatos Dzsungel kanyargó ösvényeit kutatva képzeletbeli léghajókkal emelkedhetnek a magasba, hogy egy letűnt, távoli birodalom elrabolt aranykincsének eredjenek a nyomába.

Kaland a dzsungelben

Az óriástársasjáték során a látogatóknak egy képzeletbeli utazáson, léghajóról léghajóra szállva furfanggal, éles szemmel és jó szimattal kell az útjukba kerülő rejtélyeket megoldaniuk, hogy az erdei labirintusban kalandozva rábukkanjanak az egyetlen helyes útra, mely elvezet az elveszettnek hitt kincshez.

A kincs nyomát követve a látogatók a dzsungel számtalan különös lakójával megismerkedhetnek: találkozhatnak az Alkonyati Vadásszal, a Hangerőbajnokkal, a Páncélossal és a Világítóval. Ha a kalandos út végén sikerül megtalálni a kincset, a jutalom sem marad el!

A Kaland a dzsungelben című kiállítás és óriástársasjáték 2015. március 7-től április 12-ig látogatható. A 700 négyzetméteren elterülő izgalmas kiállítás rengeteg felfedeznivalóval és ajándékkal várja az érdeklődőket.

Kaland a dzsungelben

Helyszín: Magyar Mezőgazdasági Múzeum, Városliget, Vajdahunyadvár

Nyitva tartás: H zárva, K-V 10-17 óráig (április 6-án, húsvéthétfőn – nyitva)

Korosztályi ajánlás: 3 +

Csoportok bejelentkezése és információ: 06 1 422 0765 vagy 06 1 363 2711

Jegyárak: felnőtt 1450 Ft, gyermek (3-14 éves korig) és nyugdíjas (62 éves kortól) 1250 Ft, csoportos (minimum 10 fős óvodai és iskolai csoport) 890 Ft, családi (2 felnőtt és 2-3 gyermek) 4950 Ft

Bővebb információ: www.mmgm.hu

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
gyerek

Februárban mutatja be új előadását az Art-ravaló

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés