bezár
 

irodalom

2017. 07. 25.
Jövőre, ugyanitt
FISZ-tábor 4. nap
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A műfordító szemináriumosok utolsó napra sem fáradnak el, Nádasdy Ádám plusz foglalkozásokat is beiktat. A műhelyvezetők mind délelőtt osztják be az ún. Szövegpokol névsorát, a hagyományos maratoni hosszúságú esti felolvasást. Az ebédlőben az utolsó napon játsszák csak ki a makaróni kártyát, amire azért számítani lehetett.

Az esti vendég Bán Zsófia, a képviseleti beszédmódot, Frida Kahlót, és tavaly megjelent kötetét, a Turul és Dínót is érintik a moderátorral, Antal Nikolettel.

Bán Zsófia

A tábor végére megérkezik Fehér Renátó is, aki Mr. White-ként felel a zenékért. A Szövegpokol félig Korpa Tamás stand up estjévé változik, de ígérete ellenére elmarad a kritikusok salsája, amely egyfajta értékelő koreográfiája lett volna a táborlakók által felolvasott prózáknak és verseknek. Következik azonban a szövegpokol után egy kis szövegpurgatórium, Horváth Benji és André Feri közös szöveges-zenés projektje.

Korpa Tamás

Majd az utolsó bulin tömve a tánctér, az éjjel soha nem érhet véget, és hess jött Marrakech, Párizsból SMS, szép esténk lesz, ha egyszer majd megöregszünk mind rajta a repertoáron, a tavaly Purosz Leonidasz által a FISZ-táborban agyonhallgatott és kissé védjeggyé vált Szabó Benedek azonban kimarad valahogy.

vége

Kicsit korábban ballagunk a Ballagó Sétányon a  házikókba, mint előző nap, a másnapi fuvarokra már feliratkozott mindenki, megvan a végeérzés, mindenki tudja, hogy másnap majd valamit kezdeni kell azzal a poszttábori depresszióval.

Fotók: FISZ / Facebook

nyomtat

Szerzők

-- Vida Kamilla --


További írások a rovatból

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés