bezár
 

art&design

2011. 06. 08.
Űrjárgányok lepik el hétvégén a Millenárist
Gyerek ARC kiállítás
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nincs is szabadabb a gyermeki fantáziánál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC rajzpályázat, amelyre rengeteg mű érkezett. A legjobb rajzokat szombaton díjazzák az Európa Pontban, ahol egyúttal a pályázatokból álló kiállítás is megnyílik.
Csoda vízi és űrjárgányok, érdekes találmányok, világmegmentő tervek és titkos ügynök macskák - nincs is szabadabb a gyermeki fantáziánál. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC rajzpályázat, amelyre rengeteg mű érkezett. A legjobb rajzokat június 11-én díjazzák az Európa Pontban, ahol egyúttal a pályázatokból álló kiállítás is megnyílik. A hangulatról Szalóky Ági és Lamm Dávid gondoskodik.
Katona Máté: Flystar
Ezen a hétvégén a legkisebbeké lesz a főszerep a Millenárison. Az energiatakarékosság jegyében meghirdetett 4. Gyerek ARC kiállítás díjátadóján kiderül ki lesz az idei „Ötletkaland Energiaországban” témában meghirdetett pályázat nyertese. A januárban nyílt Európa Pontban gazdára talál egy bicikli is az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete jóvoltából, akik a „Tervezz járgányt, és nyerj egy bringát!” altémával kapcsolódtak a pályázathoz.
Molnár Sára: A jövő autója
A Vöröskereszt is csatlakozott az idei Gyerek ARC-hoz. A szervezet minden beküldött rajz után 1000 forintot adományoz a mélyszegénységben élő gyermekek javára. A kicsiket azonkívül, hogy óriásmolinón láthatják viszont alkotásaikat, Szalóky Ági és Lamm Dávid mini koncertje is várja.

A kiállítás megnyitóval egybekötött díjátadón részt vesz Geszti Péter az ARC képviseletében, Jamniczky Zsolt, az E.ON Hungária vezérigazgató-helyettese, Szűcs Tamás, az Európai Bizottság Magyarországi Képviseletének vezetője, valamint Selymes Erik, a Vöröskereszt főigazgatója. A rajzokból álló kiállítás egész nyáron látható a Millenáris területén.
nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában
Az antropomorf jelleg mint animációs karaktertipológiai megközelítés

Más művészeti ágakról

Alex Garland: Polgárháború
irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés