bezár
 

irodalom

2008. 07. 25.
Kapolcsi versíró verseny - második forduló
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kapolcsi versíró verseny - második forduló A verseny első fordulója lezárult. 48 pályművet kaptunk, 13 éves a legifjabb pályázónk, nyugalmazott pedagógus a feltehetőleg legtöbbet tapasztalt. A verseny második fordulójának szavai bentebb.
A poémák értékelése éppen gőzerővel folyik. Eredményhirdetés és a győztes mesterművek bemutatása ma 17:00 órakor Kapolcson a Csigaház színpadán.

Online eredményhirdetés holnap az első kávék után.

Díjak: az első három helyezett nyalásra átlátszóvá váló nyalókát vehet át.


A „Kapolcsvers” napi versíró verseny
MÁSODIK FORDULÓ

A napi versíró versenyen részt vehet mindenki, aki a fesztivál helyszínén tartózkodik, illetve, aki interneteléréssel rendelkezik és kedve van megírni a verset. A sikeres részvétel feltétele még, hogy az elkészült alkotások határidőre vagy a helyszínre vagy a megadott webes felületre érkezzenek; valamint, hogy a versenyző betartsa a verseny legfontosabb szabályát: a kötelező hat szó és kifejezés változatlan, azaz (tovább)ragozatlan formában kell szerepeljen a versben (online felületen beküldők ezeket a szavakat és kifejezéseket kurzívval szedjék!).

A játék második fordulójában felhasználandó kötelező szavak és kifejezések:

2. nap (július 26., szombat)
ütőér
aszfaltosan
buborék
pattogtatnám
lomtárral
lírai alkat


Aki online pályázik, a következő e-mailcímre küldje el versét: kapolcsvers@gmail.com

Határidő: július 26. 14:00


Update:

A kapolcsi programjainkat az Irodalmi Rádió is támogatja, amely egy interneten fogható, kizárólag irodalommal foglalkozó, színvonalas állomás. Személyesen sajnos nem tudnak jelen lenni, ám mindenféle módon segítenek bennünket. Egyrészt programjainkról kiemelt helyen tudósítanak, illetve reklámozzák azokat, másrészt a hat napos program során fellépő összes zenésznek, versmegzenésítő csapatnak és előadónak a későbbiekben bemutatkozó lehetőséget biztosítanak. Harmadrészt szívesen és örömmel beszállnak ők is a napi Versíró verseny lebonyolításába; azaz honlapjukon, műsoraikban meghirdetik a lehetőséget, illetve minden nap leközlik a napi témát és kötelező szavakat, hogy az ő szerzőik, hallgatóik és részt vehessenek a játékban!
http://www.irodalmiradio.hu

nyomtat

Szerzők

-- Pál Dániel Levente --


További írások a rovatból

Kiszely Márk volt a Kötetlenül sorozat vendége
irodalom

Az Élet és Irodalom Könyvtolmácsok című beszélgetéssorozatának első alkalma
Lengyel riportirodalom - Prae 2023/2 lapszámbemutató

Más művészeti ágakról

Nils Frahm: Day
gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés