bezár
 

art&design

2011. 12. 06.
Megnyit a FLATLAB lakásműhely
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hivatalosan is megnyílik december 10-én, Budapesten, a Baross utca 3. szám alatt a munkatérként és bemutatúhelyként is üzemelő FLATLAB lakásműhely!
A FLATLAB hat fiatal tervezőnek ad lehetőséget arra, hogy gyönyörű belvárosi környezetben alkosson, melybe hamarosan mi is betekintést nyerhetünk. Az alapító tagok Bordács Andrea, Erdei Ildikó Virág, Geréby Zsófia, Gergely Linda Kasza Emese és Szőke Gergely, akik a nyitott műhely koncepciója szerint vendégtervezőkkel egészülnek ki a későbbiekben.

A műhely bemutató és egyben árusító tereinek belsőépítészeti átalakítását három fiatal designerből álló csapat – Dalos Eszter, Nonn Zsuzsi és Ungár Fanni – végezte. Az egyes világítótestek az első vendégtervezőként jelen lévő Tilka manufaktúra textilkábeleiből készültek, melyek a műhelyben megvásárolható példányok mellett az üzlet állandó installációját képezik majd.

Megnyitó: 2011. december 10. 19:00, helyszín: 1083 Budapest, Baross utca 3.,14-es kapucsengő. A tervezőkkel való beszélgetésre, interjúk készítésére 19:00-tól van lehetőség, melyet a 20.00-tól kezdődő hivatalos megnyitó ünnepség követ. A koccintást kísérő süteményekről Rapp Eszter, a "Let them eat cake" she said című gasztroblog szerzője gondoskodik.
nyomtat

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
art&design

Tetőtér-interjú Koleszár Stellával
art&design

Interjú Esterházy Marcellel a MODEM-ben tartott kiállítás kapcsán
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés