bezár
 

film

2008. 09. 10.
Kemény mobilreklámmal nyomul a Paramount
UIP/PRAE.HU
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Veszélybe kerülhet barátaink élete, ha a neten felkeresünk egy honlapot (http://eagleeyefreefall.com), és megadjuk a keresztnevünket meg a mobilszámunkat. Ez persze csak játék: a Paramount stúdió ezzel az ügyes fogással reklámozza új filmjét, a Sasszemet.
A főhős egy nő (Michelle Monaghan) és egy férfi (Shia LaBeouf), akiket fölhív mobilon egy titokzatos női hang, és azzal fenyegeti meg őket, hogy ha nem követik az utasításait, szeretteik meghalnak. A titokzatos hang mindent tud hőseinkről, mindig egy lépéssel előttük jár, és lassan kiderül, hogy valamilyen szörnyű bűncselekmény elkövetésére akarja kényszeríteni őket.

A Paramount azt ígéri az ominózus honlapon, hogy adataink megadása után tíz perces játék következik, amelynek során durva kifejezések is előfordulhatnak. Továbbá egy nyilatkozat is olvasható, amely szerint mobilszámunkat nem használják fel más célra…
nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Anna Hints: Smoke Sauna Sisterhood
Az Arcok visszapillantóban és a Kiáltvány a gyerekekért a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon

Más művészeti ágakról

Lugosi LUGO László utánkövetése – elhangzott az emléktábla avatásán
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés