bezár
 

film

2008. 09. 10.
Digitális IMAX-on is jön a Madagaszkár 2
UIP/PRAE.HU
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Amerikában hamarosan bemutatják digitális IMAX-on a Madagaszkár 2-t - jelentette be az IMAX Corporation és a DreamWorks. A digitális IMAX a tengerentúlon is újdonságnak számít, viszonylag kevés mozit szereltek fel vele. Elképesztő kép- és hangminőséget nyújt, ezért a DreamWorks minden animációs kasszasikerét átdolgozza erre a formátumra, miközben természetesen hagyományos IMAX-on is kijönnek a filmek.
A Kung Fu Panda júniusban jelent meg, a Szörnyek az űrlények ellen jövő márciusban jön ki, a Shrek IV pedig 2010 májusában.

A Madagaszkár 2-ben visszatér az első rész összes kedves hőse, hogy ezúttal Afrikában éljenek át kalandokat, ahol új figurákkal bővül a szereplőgárda.

A Szörnyek az űrlények ellen főhőse egy kislány, Susan (amerikai hangja Reese Witherspoon), akit eltalál egy meteor, s ettől hatalmas szörnyeteggé változik. A hatóságok egy titkos föld alatti bunkerbe viszik, ahol már egy csomó szörny tanyázik - ők is meteoroktól váltak mutánsokká. Az Elnök arra kéri őket, hogy induljanak harcba az űrlények ellen, akik az egész emberi civilizációt fenyegetik.
nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
Mehran Tamadon: Ahol nincs isten & Legrosszabb ellenségem
Interjú Dér Asiával a Nem halok meg című filmje kapcsán


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés