bezár
 

zene

2012. 12. 03.
N.O.H.A. (CZ-BR-USA-D) "Circus Underground" lemezbemutató az Akváriumban
2012. december 06. csütörtök, Akvárium Klub
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Bizonyára nagyon sokan ismeritek már a N.O.H.A. zenéjét, és nagy valószínűség szerint sokan közületek már látták is őket élőben. Legutoljára a július végén megrendezett, debreceni Campus Fesztiválon volt szerencsénk velük összefutni, legközelebb pedig itt, az Akváriumban teszik tiszteletüket, hogy jól megtáncoltassanak minket.
Teszik mindezt Mikulás napján, december 6-án. Szóval, ha valamire, akkor puttonyból előrángatott törtütemekre biztosan számíthatunk ezen az estén.

Az öreg piros ruhás, szakállas dolog azért itt még nem ér véget teljesen, ugyanis a buli végére úgy fogjuk magunkat érezni, mint a nyolc szarvas harminckét lába együtt véve, miután megpróbálták a világ összes gyerekének kézbesíteni az őket megillető ajándékokat, mindössze egyetlen éjszaka alatt.

A Filip Noha által életre hívott, cseh hangszeres zenészekből, amerikai MC-ből és legújabb tagként immár brazil énekesnővel felálló, igazi nemzetközi összetételű N.O.H.A. (Noise Of Human Art) bulijain láb, kéz, törzs, nyak, fej egyetlen porcikája sem maradhat mozdulatlan.

A világzenei – legyen az balkáni, dél-amerikai, kelet-európai, spanyol, vagy bármi más – alapokat drum’n’bass-szel és egyéb modern ritmusokkal megbolondító zenekar gitárral, kütyükkel, a már említett alapító erőteljes szaxofonjátékával, Csehország egyik legjobbjának kikiáltott, hihetetlenül lendületes - már-már saját showt levágó - dobosával és annak szigorú játékával, valamint a ritmusszekció másik tagjaként a színpadon pengető basszista Jatrabass bőgőjátékával késztet mindenkit mozgásra.

Mindeközben pedig MC Chevy, a zenekar lelke folyamatosan pörgő nyelvével vonja magára a nézők figyelmet és teszi még ütősebbé az egész programot, amihez aztán már tényleg csak hab a tortán a Sao Paulóból származó vagány világutazó, gitáros-énekesnő Camila De Oliveira színpadi tevékenysége.

Természetesen azoknak sem kell feltétlenül aggódniuk, akik csupán a két hatalmas sláger miatt látogatnak el hozzánk ezen az estén, remélhetőleg a Dive In Your Life és a Tu Café című nagysikerű darabokat is megkapjuk majd a zenekartól, persze csak akkor, ha jól viselkedünk és végig ugráljuk az egész koncertet. Mint a kisgyerek és a Mikulás, tudjátok ugye?

Szóval cipőket suvickolni és irány az Akvárium december 6-án is.

2012.12.06. csütörtök
Akvárium Klub

Swingalong: N.O.H.A. (CZ-BR-USA-D) "Circus Underground" lemezbemutató
utána: Savages y Suefo
Kezdés: 21.30.
Belépő: 2 200 Ft
Elővételben: 1 800 Ft

Jegyelővétel: http://www.jegy.hu/programs/38338/NOHA.html


N.O.H.A. plakát

nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről

Más művészeti ágakról

Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés