bezár
 

zene

2013. 01. 17.
Három hét múlva Budapesten a Cirque du Soleil
A Cirque du Soleil legfrissebb előadása február 5-én és 6-án, csak két alkalommal Budapesten is megtekinthető.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Már csak 3 hét, és Budapestre érkezik a Cirque du Soleil legújabb előadása, az Immortal. A showban a Cirque du Soleil akrobatikus és színházi világát olvasztották egybe Michael Jackson dalaival, gondolataival és vízióival, amelyek így új életre keltek.
A több mint 2 órás előadás végigkíséri a nézőket a Pop Királyának életén, a gyermekkori Jackson 5 családi együttestől indítva egészen a legutolsó slágerekig. Michael ikonikus fellépőruhái, mozdulatai és koreográfiái is a show része, amely főként olyan legendás dalokban jelentkezik látványosan, mint a Smooth Criminal, a Thriller vagy a Billie Jean.

Cirque du Soleil - Immortal

De láthatunk az Immortalban táncoló gépet, egy megelevendett óriási mesekönyvet, nindzsa-stílusú akrobatikus harcot, kosárlabdákkal előadott hip-hop táncot, eredetileg a This Is It turnéhoz tervezett, megelevenedett robotokat, valamint a világ egyik legjobb rúdtáncosnője nyűgőz le mindenkit, aki jegyet vált az előadásra. A Man In The Mirror dal zárja a showt, amely méltó tisztelgés a hallhatatlan Michael Jackson és művészete előtt.

Cirque du Soleil - Immortal"Az előadás alatt Michael a narrátorunk, aki végigvezet bennünket dalszövegeivel, elképzeléseivel és jellegzetes stílusával a saját és egyben a mi világunkon. Tisztelettel adóztunk zsenialitása előtt, és beletettünk valami újat és frisset, ami csak a Cirque du Soleil társulatára jellemző." - nyilatkozta a show kapcsán Jamie King rendező.

Cirque du SoleilA Cirque du Soleil legfrissebb előadása február 5-én és 6-án, csak két alkalommal Budapesten is megtekinthető.

Jegyek korlátozott számban még kaphatók a Ticketpro országos hálózatában és a www.livenation.hu oldalon keresztül.


Cirque du Soleil - Immortal


 











nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés