bezár
 

zene

2008. 10. 07.
Budapesten a Depeche Mode - koncert júniusban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Budapesten, a Puskás Ferenc Stadionban mutatja be új lemezét 2009. június 23-án a Depeche Mode együttes - közölte a koncert szervezője, a Live Nation Hungary.
A brit kultegyüttes tagjai - Dave Gahan, Martin Gore és Andy Fletcher - hétfőn Berlinben jelentették be, hogy jövő tavasszal, új albumuk megjelenése után indulnak turnéra. A koncertszervező közlése szerint a budapesti fellépésre a jegyeket október 28-tól kezdik árusítani.

A Tour of Universe 2009 címet viselő turné május 10-én Izraelből indul. A Depeche Mode a július 11-ig tartó körutazás alkalmával 22 ország 28 városában mutatja be új lemezének anyagát; a korong a tervek szerint áprilisban jelenik meg.

A Live Nation Hungary tájékoztatása szerint ez lesz a brit együttes történetében az első olyan stadionturné, amelyre gigantikus méretű színpaddal, óriási látvánnyal készülnek. Európában várhatóan 1,3 millió ember előtt fognak fellépni. 

Az együttes legutóbb 2006. június 12-én koncertezett Budapesten, a zenészek akkor a Puskás Ferenc Stadionban a Playing The Angel turné keretében léptek fel. Három évvel korábban Dave Gahan a Budapest Sportarénában mutatta be szólólemezének anyagát. Az 1980-ban eredetileg négy taggal alakult együttes több mint 75 millió eladott lemezzel büszkélkedhet.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében
Dukay Barnabás és Szécsi Lőrinc művei Pécsen
JPEGMAFIA & Danny Brown: SCARING THE HOES

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés