bezár
 

zene

2008. 10. 14.
Ringo Starr szakít rajongóival
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A legendás Beatles egykori dobosa, Ringo Starr bejelentette, hogy többé nem ad autogramot és minden egyes rajongói levele a szemetesben fog landolni - a popszakma veteránja szigorú döntését azzal indokolta, hogy túlságosan elfoglalt mostanában.
"Ne küldjenek több levelet egyik címemre se" - kérte rajongóit a feketébe öltözött Ringo Starr a honlapján közzé tett videoüzenetben. A zenész október 20-i dátumot jelölt ki az autogramosztás végső napjának: "minden később feladott levél a kukában végzi" - hangsúlyozta a sztár, hozzátéve, hogy "szeretettel és békével" kér mindenkit, hogy hagyják békén - derül ki a BBC tudósításából.

A 68 éves dobos, aki nemrégiben tért vissza legfrissebb albumát népszerűsítő amerikai turnéjáról, kevéske szabadidejét Los Angeles-i, dél-franciaországi és az angliai Surrey grófságban található ingatlanjaiban tölti.

Áprilisban vandálok lefejezték a Beatlest mintázó, bokorból készült szoboregyüttes dobosát Liverpoolban. Ringo Starr azzal adhatott okot növényből készült mása megcsonkítására, hogy egy korábbi nyilatkozatában kijelentette: egyáltalán nem hiányzik neki szülővárosa.
nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Simon Géza Gábor: A magyar jazztörténet ösvényein. A magyar jazztörténeti kutatás hatvanöt esztendeje 1958–2023
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)
JPEGMAFIA & Danny Brown: SCARING THE HOES

Más művészeti ágakról

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Határátkelés címen rendezték meg a Kis Présházban öt kortárs költő közös estjét
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés