bezár
 

zene

2015. 03. 05.
Augusztusban Sven Väth, Tale of Us és GusGus (Live) is a B my Lake-en
Bejelentették az első neveket!
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nem vártak hiába az elektronikus zene rajongói, a B my Lake szervezői (VOLT-és Deadcode Produkció) idén is kitettek magukért: a mai napon napvilágot látott nevek között ott van például a német techno-ikon, Sven Väth, a hagyományokat újrateremtő duó, a Tale of Us, koncertet ad a kortárs elektronika egyik legegyedibb hangzású formációja, az izlandi GusGus, jelen lesz az elmúlt évek legnagyobb techno felfedezettje, Recondite – és még nagyon sokan mások.

Az Európai Fesztiválszövetség által 2014-ben a „legjobb új fesztiválnak“ választott B my Lake idén a magyar tenger legszebb panorámájával bíró szabadstrandján, Zamárdiban várja látogatóit, változatlan koncepcióval, több színpadon, egyedülálló fény, -hang, -és látványelemekkel, több mint száz DJ részvételével.

A Budapesttől mindössze 110 km-re fekvő Zamárdi infrastruktúrában fejlettebb a korábbi helyszínhez képest, autóval és vonattal is könnyen megközelíthető, s nem utolsó sorban még több szálláslehetőséget kínál az ideérkező fesztiválozóknak.

Az impozáns LineUp első része pedig 2015-ben is páratlan élményt garantál az elektronikus zene elkötelezett szerelmeseinek:

DENSE & PIKA // DOMINIK EULBERG // DUSTY KID // EFDEMIN // EMANUEL SATIE // GUSGUS (Live) // KiNK // MANO LE TOUGH // NICK CURLY // PAUL RITCH // PIRUPA // POPOF // RECONDITE (Live) // SLAM // STEVE LAWLER // SVEN VÄTH // SVEN WEISEMANN // TALE OF US // THE/DAS

A program következő részét heteken belül publikálják a szervezők – a névsort elnézve, nem fognak csalódni a fesztiválozók.

A B my Lake Fesztivál idén 2015. augusztus 19-22. között vár mindenkit Zamárdiban.

Napijegyek és fesztiválbérletek már kaphatók az ország számos pontján.

Bővebb infó és online jegyvásárlás a honlapon és a Facebookon.

 

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban
A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben

Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Komáromy Bese Soha jobban című darabjáról
gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés