bezár
 

zene

2015. 04. 17.
Middlemist Red presents: Two nights of psychedelia
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Middlemist Red presents: Two nights of psychedelia Hazánk elsőszámú psychrock zenekara két napon át tiszteleg a pszichedelikus zene és annak nagyjai előtt április 24-én és 25-én, a GMK-ban.

A két napos pszichedelikus minifesztivál első napján így a The Black Angels dalai hangzanak el a Middlemist Red tálalásában, utánuk pedig a Kontraszelektor válogat a világ legjobb pszichedelikus számai között, míg a fesztivál második napján a Middlemist Red saját számait játssza, előttük pedig a Puma Danger játszik.

„A The Black Angels által szervezett Austin Psych Fest először 2008-ban került megrendezésre és tíz zenekar lépett fel egyetlen napon. Mára az egyik legfelkapottabb fesztivállá nőtte ki magát, és több más országban, városban is megrendezésre kerülnek fesztiválok ebben a szellemben. Az április 24-i GMK-s koncert részben azért valósult meg, mert nagyon szeretjük a The Black Angels zenéjét hallgatni és játszani, de sokkal inkább egy tiszteletadásként tekintünk rá, hiszen már a zenekar alakulásának kezdetén megismertette velünk Nóvé Soma ennek az együttesnek a munkásságát és mindenki számára szimpatikus volt az, amit a zenekar képvisel. Az évek alatt egyre erősebben befolyásolták a hangzásvilágunkat és formálták a hozzáállásunkat is mind a zenéhez, mind a zeneszerzéshez” – mesél a minifesztivál létrejöttéről Ürödgi Ábel, a Middlemist Red dobosa.

Program

First night of psychedelia (április 24.)

21:30: Middlemist Red plays The Black Angels
23:00: Kontraszelektor

Second Night of psychedelia (április 25.)

20:30: Puma Danger
21:30: Middlemist Red

Helyszín: Gozsdu Manó Klub, Budapest 1075, Király utca 13.

Belépő: péntekre 1000Ft, 23:00-tól ingyenes, szombaton 1500Ft, belépő a két napra: 2000Ft

A Middlemist Red a facebookon. 

A Pumpa Danger a facebookon.

Psy

 

 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Nils Frahm: Day
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Csáki László: Kék Pelikan
A 14. Frankofón Filmnapokról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés