bezár
 

zene

2015. 04. 17.
Wu-Tang Clan a Parkban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Wu-Tang Clan a Parkban Egyértelmű, hogy a Wu-Tang Clan több mint húszévnyi kemény munka után is üt, élőben pedig garantáltan felperzselik majd a színpadot újabb itthoni látogatásuk során. Ezúttal július 7-én, a Budapest Parkban.

Szinte nincs olyan, a hip-hop világát valamennyire is ismerő zenehallgató, aki ne találkozott volna a Wu-Tang Clan nevével, az 1992-ben alakult formáció ugyanis számtalan nagylemez, fellépés és szókimondó frázisokban bővelkedő rapsláger után ma megkérdőjelezhetetlenül trónol a műfajdicsőség csarnokában. A New York-i csapat egy-egy tagja már megtisztelte a hazai közönséget jelenlétével, idén pedig egy szenzációs buli keretein belül Method Man, RZA, GZA, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa és Cappadonna egytől egyig ott lesznek a Park színpadán, hogy ismét feladják nekünk a leckét a keleti parti élet mindennapjairól.

Az elmúlt években a zenekar körül felpörögtek az események, amelyek középpontjában leginkább a hét esztendő után – tavaly decemberben – kiadott friss stúdióalbum, a társaságot ismét összehozó A Better Toworrow  állt. Emellett a tagok részt vettek olyan nagy feltűnést és sajtóvisszhangot keltő vállalkozásokban is, mint a mindössze egyetlen egy példányban  megjelenő, 88 évig kereskedelmi zárlat alatt álló Once Upon A Time In Shaolin nagylemez, a RZA által rendezett,  A vasöklű férfi című film vagy Ghostface Killah és az instrumentális jazz hip-hop BadBadNotGood kollektíva közös Sour Soul című idei kiadványa. A különböző hobbi- és szóló projektek azonban sosem tudták elvonni a figyelmet a csapat közös erejének nagyságától, amit az sem akadályoz meg, hogy a tagok már negyven fölött járnak.

Budapest Park, 2015. április 17.

Wu-Tang Clan

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
Strauss Elektrája a Berlini Állami Operaházban
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében

Más művészeti ágakról

színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés