bezár
 

film

2015. 05. 05.
40 film az Artmozik éjszakáján
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több mint negyven filmmel, köztük hat premier előtt vetített alkotással várja az érdeklődőket négy budapesti filmszínház az Artmozik éjszakáján május 15-ről 16-ra virradóra - közölték a szervezők az MTI-vel.

Az este 18 órától másnap reggel 6 óráig tartó programban az országos premier előtt játsszák a Jön Harold! című norvég vígjátékot, a Bazi nagy francia lagzik című filmet, a Jennifer Aniston főszereplésével készült Megőrjít a csaj-t, A szerelem üstököse című romantikus filmet és a Rekviem egy macskáért című amerikai vígjátékot, emellett látható lesz a legendás rockzenekarról szóló angol dokumentumfilm, a Genesis: A siker útján is.
    

Az elmúlt év legnagyobb magyar és nemzetközi filmsikerei közül újra vetítik Reisz Gábor VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan és Ujj Mészáros Károly Liza, a rókatündér című alkotását, valamint a három Oscar-díjat elnyerő Whiplash-t, a négy Oscar-díjjal jutalmazott Birdman, avagy a mellőzés meglepő ereje című filmet, valamint a Stephen Hawking életéről készült, szintén Oscar-díjjal kitüntetett A mindenség elméletét is.
    

A Művész, a Puskin, a Tabán és a Toldi moziban zajló vetítések közös karszalaggal látogathatók. A részletes program a www.artmozi.hu internetes oldalon található meg.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál
Az Arcok visszapillantóban és a Kiáltvány a gyerekekért a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
Hayao Miyazaki: A fiú és a szürke gém
Martin Scorsese: Megfojtott virágok

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
színház

A Vígszínház Ármány és szerelem bemutatójáról
Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés