bezár
 

színház

2015. 09. 01.
Minifesztivállal indítja az évadot a Trafó
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ingyenes minifesztivállal indítja az évadot pénteken a Trafó Kortárs Művészetek Háza: a rendezvény idején az intézmény egész épületében - az irodától egészen a női vécéig - performanszok, flashmobok és premierízelítők várják a látogatókat.

A Trafó arra kérte az idén új előadással jelentkező társulatokat és művészeket, hogy készítsenek vonzó és szokatlan beharangozó akciót új produkcióikhoz. Az egyetlen megkötés az volt, hogy a látogatók személyes élménnyel távozhassanak az évadnyitóról - olvasható az intézmény által az MTI-hez eljuttatott közleményben.
    

Szkéné színház

A pincében, a padláson vagy a kulisszák mögött akciózó művészek mellett lehetőség lesz agyhullámokkal csocsózni és gondolatátvitellel virtuális sziklát görgetni a Youniverse Project jóvoltából, és a látogatók azt is megtudhatják, hogy mit rejtenek egy flamand performer tükörrel borított színházi fülkéi.
    

Az érdeklődők továbbá egészségügyi tanácsokat kérhetnek a Krétakörtől, és kedvükre panaszkodhatnak Boross Martinnak és a Stereo Aktnak. A programokat a Vasárnapi Gyerekek koncertje koronázza.
    

Az ingyenes évadnyitó rendezvényen közreműködik továbbá a Budapest Tánciskola, a Dollár Papa Gyermekei, a Frenák Pál Társulat, Fülöp László, Hadi Júlia és Arany Virág, a TITÁNium-nyertes Kelemen Kristóf, Molnár Csaba, a Proton Színház, Schermann Márta, a TÁP Színház, a Természetes Vészek Kollektíva, a Titkos Társulat és Benjamin Vandewalle.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
A Hét komédia című Plautus-kötet bemutatója
A szexuális nevelés hiánya és TikTok a Nemzetközi Roma Színházi fesztiválon

Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés