bezár
 

film

2015. 10. 09.
Helyi rádiós pályázatokat értékelt a médiatanács
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Két helyi kisközösségi frekvenciára jelentkező pályázót nyilvántartásba vett a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa eheti ülésén, míg több pályázatot alaki érténytelenség miatt elutasított. A testület döntött arról is, hogy felhívásban figyelmezteti a TV2-t - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel.

A médiatanács nyilvántartásba vette a nyíregyházi Kulturális Életért Közhasznú Egyesületet és a szarvasi MEDIORIX Egészségügyi és Szolgáltató Bt.-t.
    

A szarvasi Nyugat-Békési Evangélikus Egyházmegye pályázata a hiánypótlás után is alakilag érvénytelennek bizonyult. A felhívásra szintén jelentkező A Tehetséges Zenészekért Alapítvány nyilvántartásba vételét a médiatanács alaki hiba miatt már korábban megtagadta.
    

A médiatanács döntött arról is, hogy az Abádszalók 89,2 MHz helyi hasznosítására kiírt pályázati felhívásra az Auris Média Kft-től és a Ventúratech Kft.-től beérkezett mindkét ajánlat alakilag érvénytelen.
    

A korábban az Orosháza 88,6 MHz helyi rádiós frekvenciára jelentkező három pályázó közül a hiánypótlásra felhívott Tuska Milán egyéni vállalkozó pályázót is nyilvántartásba vette a testület, a Magyar Múzsa Kft. ajánlata alakilag érvénytelennek bizonyult a hiánypótlás után is. A frekvenciára szintén pályázatot benyújtó Magyar Katolikus Rádió Zrt. ajánlatát a médiatanács már korábban nyilvántartásba vette, ott nem volt szükség hiánypótlásra.
    

A médiatanács határozott arról, hogy felhívásban figyelmezteti a TV2 médiaszolgáltatóját a jogszabályok betartására amiatt, hogy egy júniusi adásnapon nyolc alkalommal elmulasztott reklámszignált használni egy virtuális sörreklámot tartalmazó időjárás-jelentésnél.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

A 14. Frankofón Filmnapokról
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész
A legkülönbözőbb természetű titkok a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
Hayao Miyazaki: A fiú és a szürke gém

Más művészeti ágakról

irodalom

Závada Péter: A muréna mozgása, Jelenkor, Budapest, 2023.
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés