bezár
 

zene

2016. 08. 24.
Vadonatúj kislemez a Nickelback-től
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Vadonatúj kislemez a Nickelback-től Ezekben a pillanatokban indul világkörüli hódító útjára a legújabb Nickelback kislemez, a Dirty Laundry. A szokásostól eltérő módon, az új dalt a zenekar indította el saját honlapján, a rádiós premier Angliában és az USA-ban csak ezután következett.

Dirty Laundry Don Henley’s 1982-es dalának feldolgozása. Ahogy Chad Kroeger, az együttes énekese megjegyezte: “Időnként a stúdióban mindenféle dalokat játszunk, pusztán szórakozásból, bemelegítésként. És néha ez annyira jól sikerül, hogy muszáj felvennünk és megmutatnunk mindenkinek. Élvezzétek ezt a nagyszerű rock nótát a mi tolmácsolásunkban!

http://smarturl.it/NBDirtyLaundry

Nickelback

A Nickelback 2 hét múlva kezdi meg új világkörüli turnéját, amelynek állomásai között Budapest is szerepel. A szeptember 16-i koncertre jegyek még kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában. 

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Nils Frahm: Day
Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés