bezár
 

zene

2016. 09. 25.
Diadalmasan vonult be A hét mesterlövész az amerikai mozikba
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Nagy sikerrel debütált az észak-amerikai mozikban A hét mesterlövés új változata, amelyre 35 millió dollár értékben váltottak jegyet forgalmazása első hétvégéjén.

Ez minden idők egyik legjobb nyitóhétvégi teljesítménye egy western esetében. Ennél magasabb - 36,4 millió dolláros - bevétellel csak a Cowboyok és űrlények című, vegyes műfajú produkció nyitott 2011-ben.

A hét mesterlövész sikere azt bizonyítja, hogy van ráció régi sikerek újraforgatásában, főleg ha a remake valami újdonságot vagy többletet képes hozzátenni a történethez.

John Surges 1960-as kasszasikerét Antoine Fuqua forgatta újra Denzel Washingtonnal a főszerepben. Az 1960-as western is már az újragondolása volt Kuroszava Akira Hét szamuráj című remekművének.

A hétvége másik nagy premierfilmje, a Gólyák című családi animációs film a második helyen végzett az amerikai és kanadai mozikban a hétvégén realizált 21,8 millió dolláros árbevétellel.

A harmadik helyre szorult vissza a Sully - Csoda a Hudson folyón című, egy hős pilótáról szóló életrajzi film, Clint Eastwood rendezése, amely két hétig állt az élen.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
A 180-as Csoport című kötet bemutatója
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

gyerek

Kabóca Bábszínház: Dödölle
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés