bezár
 

zene

2016. 12. 04.
Világsztárok lépnek fel az Operában és az Erkel Színházban
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Világsztárok lépnek fel a következő hetekben a Magyar Állami Operaházban és az Erkel Színházban: láthatja és a hallhatja a közönség Charles Castronovót, Erwin Schrottot, Renée Fleminget és Iréne Theorint.

A dalszínház tájékoztatása szerint az amerikai tenor, Charles Castronovo Bohémélet-sorozattal lép fel az Operában. Az olasz és ecuadori gyökerekkel rendelkező művész december 9. és 17. között öt alkalommal lép Rodolfóként az Ybl-palota színpadára.

A montevideói születésű sztárbariton, Erwin Schrott három Don Giovanni-előadással tér vissza az Erkel Színházba: december 16-án, 18-án és 21-én láthatja őt Mozart talán legrejtélyesebb alkotásának címszerepében a budapesti közönség.

Januárban önálló estet ad Renée Fleming amerikai szoprán Budapesten. A korunk egyik nagy zenei egyéniségének tartott énekesnő eddig egyetlen alkalommal szerepelt a budapesti Operában öt évvel ezelőtt. A közönség január 21-én láthatja ismét Renée Fleminget, aki ezúttal zongorás, klasszikus dalesttel készül az Erkel Színház színpadára. Az esten Hartmut Höll működik közre.

Charles Castronovo, Renée Fleming és Erwin Schrott fellépése mellett hétfőn a svéd szoprán, Iréne Theorin főszereplésével rendeznek emlékkoncertet Richter János halálának 100. évfordulója alkalmából, míg november végén Marcello Giordanit láthatta az Erkel közönsége Cavaradossiként - olvasható a közleményben.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)
JPEGMAFIA & Danny Brown: SCARING THE HOES

Más művészeti ágakról

irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés