bezár
 

art&design

2016. 12. 05.
Múzeum+ karácsony a Nemzeti Galériában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Játékos tárlatvezetésekkel, workshopokkal, koncertekkel és egyéb karácsonyi programokkal várja a látogatókat december 10-én a Magyar Nemzeti Galéria (MNG) Múzeum+ karácsony elnevezésű rendezvénye.

 Az MNG külön vezetéseket hirdet az 5-7 éves korú és a 8 éven felüli gyerekeknek, a családok számára pedig Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar Hóhullás címmel ad interaktív mesekoncertet: a hangszerek mind a mese egy-egy szereplőjét ismertetik meg, akik kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel - közölte az MTI-vel a Nemzeti Galéria.
    

Az intézmény művészettörténészei a felnőtteket is magyar és angol nyelvű tárlatvezetésekkel várják, Szilágyi Ákos esztéta pedig az angyalokról beszél majd a Késő gótikus szárnyasoltárok című kiállításban.
    

Christhmas Experience címmel az Anez zenekar ad koncertet, míg az állandó kiállításban Vázsonyi János zenész improvizációi lesznek hallhatók.
    

Az MNG ajándékkészítő workshopján ezúttal karácsonyfadíszeket, betlehemet és ékszertartót készíthetnek a vállalkozó kedvűek. A Múzeum+ Karácsony programjai alatt a látogatók forralt bort, kakaót, kalácsot és a Big Ben Teaház főzeteit kóstolhatják, és MúzeumShop új karácsonyi kollekciójából is válogathatnak.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
art&design

Under the Skin – Huminilowicz Vanda egyéni kiállítása a Keletben
art&design

Koleszár Stella kiállítása a Kis Présházban (1111 Budapest, Bartók Béla út 44.)

Más művészeti ágakról

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
irodalom

Fehér Enikő Az analóg ember című könyvének bemutatója
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés