bezár
 

art&design

2016. 12. 07.
Pezsgő és Aszú karácsonyi kóstoló és vásár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Karácsony előtt két ünnepi italt állít a középpontba a Winelovers Pezsgő és Aszú elnevezésű kóstolója szombaton a Corinthia Hotel Budapestben.

A rendezvény célja ráhangolni az érdeklődőket arra, hogy az ünnepek alatt minőségi italokat: tokaji aszúkat és a hagyományos eljárással készült pezsgőket fogyasszanak. Szeretnénk, ha a karácsonyi vacsorához minél több család bontana fel egy palack aszút - mondta az MTI-nek a szervező Winelovers kommunikációs vezetője.
    

Bánlaki D. Stella hozzátette: rendezvényeik eddig a tavaszi és nyári időpontokban népszerűsítették a pezsgőt és az aszút, a jövőben viszont az "ünnepek itala" kategóriát erősítendő, egy kifejezetten a karácsonyi időszakban megrendezett kóstoló és vásár koncepcióját álmodták meg.
    

A szombati kóstoló pezsgőkínálatában a hagyományos érlelésű tételek dominálnak, mások mellett a Kreinbacher, Demeter Zoltán, a Garamvári Szőlőbirtok, a Tokaj Kikelet, Légli Ottó és a Tokaj Nobilis pezsgői is kóstolhatók majd, de érdekességképpen lesz néhány champagne, cava és prosecco is.
    

Bánlaki D. Stella szerint aszúkból rendkívül erős kínálat várja az érdeklődőket - többek között Szepsy Istvántól, az Oremustól, a Hétszőlőtől, a Holdvölgytől és a Zsirai Pincészettől -, de néhány kiállítónál késői szüretelésű tokajik, fordítások, szamorodnik, tokaji eszenciák, sőt portóik is felbukkannak.
    

A Pezsgő és Aszú a Winelovers eddigi rendezvényeitől eltérő rendszerben zajlik: a standoknál ezúttal kuponokkal kóstolhatnak az érdeklődők. Minden belépő mellé 8000 forint értékű - tetszőleges mennyiségben kiegészíthető - kupon jár, amely a standoknál lekóstolható és vásárlásra is fordítható.
    

A kóstoló teljes kiállítói listája a http://pezsgoesaszu.hu honlapon található meg.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban
Závorszky-Simon Márton képei a Vízivárosi Galériában
Papageorgiu Andrea alkotásai a Barabás Villában

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Kritika Babarczy Eszter Néhány szabály a boldogsághoz című kötetéről
Platon Karataev: Napkötöző – négy szám


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés