bezár
 

zene

2017. 01. 23.
Valentin napi hangverseny – a csupaszív koncert
A Pannon Filharmonikusok az idei évben is kivételes koncerttel várja a szerelmesek világnapján a párokat és a páratlan estéket kedvelőket
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Valentin napi hangverseny – a csupaszív koncert Nem érdemes tovább keresgélnie azoknak, akik Valentin nap alkalmából egy rendhagyó estét szeretnének eltölteni a párjukkal, hiszen a Pannon Filharmonikusok az idei évben is rendkívül csábító és merész műsorral, valamint egy különleges szólista-párossal készült. A párok mellett a tangó és a tangóharmonika szerelmesei is felejthetetlen zenei élmény részesei lehetnek február 14-én.

A 19:00 órakor kezdődő hangversenyen a szenvedély latin mesterének, Astor Piazzollának műveiből válogat a zenekar. A vérpezsdítő szerelmi vallomásokat Polyák Lilla érzéki előadása teszi még élvezetesebbé. Az örmény származású harmonikaművész, David Yengibarian érzelemmel teli játéka során pedig két saját szerzeménye is elhangzik.

David Yengibarian - Pörneczi Bálint fotója

A PFZ trombitaművésze, Solymosi Péter szintén szólistaként lép a közönség elé. A szerelem és szenvedély jegyében megálmodott estet a nagyzenekari átiratok ősbemutatója mellett még különlegesebbé teszi, hogy a tangóharmonika virtuóza első alkalommal játszik szimfonikus zenekarral, miközben a musicalek világából jól ismert Gundel-díjas művésznőt ugyancsak új szerepben láthatja a közönség.

Solymosi Péter

A kedves hagyományt folytatva a Pannon Filharmonikusok idén is kedvezményekkel várja a párokat Valentin napi hangversenyén. Kizárólag a személyes ügyintézésnél, a Kodály Központ jegypénztárában lehetőség van páros jegy vásárlására három árkategóriában.

Polyák Lilla

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Platon Karataev: Napkötöző – négy szám
Élménybeszámoló a Decolonize Your Mind Society koncertjéről
Az UMZE kamaraegyüttesének pécsi koncertjéről

Más művészeti ágakról

Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Paweł Pawlak: Ancsa, avagy vázlatok tüsszögő svájcisapkával, Pagony, 2024


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés