bezár
 

zene

2017. 05. 27.
Matinékoncertek és előadások is szerepelnek a Fesztiválakadémia programjában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A hangversenyek mellett matinékoncertek, előadások és kerekasztal-beszélgetések is várják a közönséget június 10. és 16. között a Fesztiválakadémia Budapest elnevezésű rendezvényen.

Kokas Katalin és Kelemen Barnabás kamarazenei fesztiválja a Liszt Ferenc Zeneakadémián, a Pesti Vigadóban, a Régi Zeneakadémián, a Széchenyi Fürdőben és a Ferencvárosi Ádám Jenő Zeneiskolában várja a közönséget - közölték a szervezők az MTI-vel.

A hangversenyek, mesterkurzusok, pedagógiai továbbképzések és matinékoncertek mellett előadások, kerekasztal-beszélgetések és nemzetközi hegedűverseny is szerepel a programok között.

A jubileumi év tiszteletére a fesztivál programját áthatja Kodály Zoltán öröksége, művei felcsendülnek a koncerteken, a mesterkurzusokon és a versenyen is.

Az idei rendezvény nagykoncertjein fellép mások mellett Shlomo Mintz, Komlósi Ildikó, Nógrádi Gergely, Vilde Frang, Aleksei Semenenko, ifjabb Sárközy Lajos, Mácsai Pál, Shai Wosner, Jonathan Cohen, Balog József, Andreas Brantelied, José Gallardo, Nemes Balázs, Rácz Zoltán, Knut-Erik Sundquist, Maxim Rysanov, Garreth Lubbe, Fenyő László, Kokas Dóra, a Kelemen Kvartett, Szabó Dénes a Cantemus Kórussal, a Söndörgő Együttes, Pál István Szalonna és bandája, valamint Sárközy Lajos és Zenekara is.

nyomtat

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében
JPEGMAFIA & Danny Brown: SCARING THE HOES

Más művészeti ágakról

Karácsonyozzatok velünk, vagy ússzatok haza az Örkény Stúdióban
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Denis Villeneuve: Dűne – Második rész


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés