bezár
 

art&design

2019. 08. 12.
Kulturális szponzorációs elismerés: Art Is Business
Tartalom értékelése (1 vélemény alapján):
Kulturális szponzorációs elismerés: Art Is Business Elindult az első Art is Business Díj, először ítélik oda 2019 decemberében a vállalatok számára alapított, kultúratámogatásért járó elismerést. A pályázati határidő szeptember 15.

Az elismerést az Art is Business magazin megálmodója, a kortársPRos hozza létre azzal a céllal, hogy méltányolja a művészeti és kulturális területet támogató vállalkozások munkáját, ezáltal egyre több cég kultúratámogatását segítse ezen a területen.

A pályázat elbírálásában hatfős kuratórium vesz részt,  Juhász Dóra, a Müpa PR-vezetője, Fehér Zsuzsanna, a Ludwig Múzeum marketing és kommunikációs vezetője, Vég Szilvia, a Jurányi Inkubátorház kommunikációs vezetője, Drucker Dávid, a Trafó marketing- és kommunikációs vezetője, Batta Barnabás, a MITTE Communications stratégiai igazgatója és Balogh Máté András, a kortársPRos ügyvezetője.

A díj értékteremtő céllal jött létre, megalapozva azt, hogy a kultúrára szánt, forprofit támogatás eszméjét erősítse, valamint elősegítse a vállalat kultúra iránti elköteleződését.

Az Art is Business Díj három kategóriában – nagyvállalat, kis-és középvállalkozás, mecénás – kerül kiosztásra. 

Pályázati kérdőív itt érhető el

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

art&design

Under the Skin – Huminilowicz Vanda egyéni kiállítása a Keletben
art&design

Interjú Révész Emese művészettörténésszel
„Határtalan Design”/ Design Without Borders a FUGÁban

Más művészeti ágakról

gyerek

Nagyívű nemzetközi kiállítás nyílik a Deák17 Galériában
Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A Corvina Kiadó Plautus: Hét komédia című kötetéről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés