bezár
 

irodalom

2009. 06. 29.
Rangos kitüntetést kapott a PRAE.HU csapata
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Magyar Gyógypedagógusok Egyesülete Elnöksége az egyesületi célok megvalósításában vállalt átlagot meghaladó önzetlen munkájáért, példamutató tevékenységéért, kimagasló eredményeiért, különös tekintettel a korai fejlesztés tönkretétele ellen sikerre vitt petíció miatt "Az Egyesületi Munkáért" kitüntető érmet adományozta a PRAE.HU csapatának.
Az adományozást az Elnökség a 2009. június 25-i ülésén hozott határozattal rendelte el, amelyben kifejezte reményét a változatlan együttműködésre, és további sikereket is kívánt. Az érmet a XXXVII. Országos Szakmai Konferencia alkalmával adták át Mosonmagyaróváron, 2009. június 25-én.

"Az Egyesületi Munkáért" (díszoklevél)

A képre kattintva eredeti méretben látható az oklevél.



Nagy megtiszteltetés átvenni egy ilyen rangos szakmai elismerést, még nagyobb megtiszteltetés, ha nem szigorúan vett szakmai szempontok szerint érdemeltük ki, hanem az elképzelt és már lassan másfél éve eredményesen működő (lap)integrációnak köszönhetően.

Tapasztalataink és a legváltozatosabb helyekről érkező visszajelzések szerint közös felületen egyesíteni egy szakmai lapot és egy művészettel foglalkozó portált, sokrétű, mindkét médium számára gazdagabb és nagyobb teret, szélesebb olvasóközönséget  jelentő ötlet volt. 

A kitüntetést köszönjük, és bízunk a további közös sikerekben és eredményekben gazdag jövőben. 

 
a PRAE.hu csapata






nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről
Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről
Interjú Wéber Kristóffal a klasszikus művészetekről és a Keringőről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés