bezár
 

irodalom

2021. 06. 09.
Évadzáró bulit tart a SZÍN
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Évadzáró bulit tart a SZÍN Évadzáró bulival ünnepli meg fennállását a SZÍN 2021. június 16-án 19 órától a Kis Présház irodalmi kávézóban (Budapest, 11. kerület, Bartók Béla út 44.).

Az eseményt a SZÍN tagjai fogják megnyitni, ezt követően Borda Réka, Györe Gabi, Halász Rita, Molnár T. Eszter, Pénzes Tímea és Szlukovényi Katalin fog felolvasni. A programot közös beszélgetés és buli zárja, a részvétel ingyenes. A teraszon hangfalak segítségével követhető lesz a műsor, a belépés az aktuális szabályoknak megfelelően lehetséges.

SZÍN

A SZÍN (Szépírók Társasága Női Érdekvédelmi Fórum) célja a nők érdekvédelmének, esélyegyenlőségének segítése a Szépírók Társaságán belül, valamint a teljes irodalmi életben. A munkacsoport 2020 februárjában alakult, és 2020 szeptemberében kezdte meg működését. Az évadzáró bulin röviden visszatekintenek az elmúlt több mint egy évre és szó lesz a jövőbeli tervekről is. Bővebb információ a programokról az alábbi linken érhető el.

nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
kabai lóránt el sem kezdett versek kötetbemutató és kiállításmegnyitó Miskolcon
Abdallah Abdel-Ati Al-Naggar Balassi Bálint-emlékkard irodalmi díjához
Weber Kristóf Keringő című regényének bemutatója

Más művészeti ágakról

Somorjai Réka: BOJZ című drámája a Szkéné Színházban
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés