bezár
 

film

2009. 07. 26.
Nézőpont Váltás – fogyatékkal élők médiaképzése
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Nonprofit Média Központ Alapítvány immár tizenegyedik alkalommal hirdeti meg „Nézőpont Váltás – fogyatékkal élők médiaképzése” című programját. Ez a képzési program az idén filmes, videós területen zajlik. Olyan fogyatékkal élő személyek jelentkezését várják, akik – filmes, fotós előéletük vagy a filmezéssel kapcsolatos konkrét céljaik okán – szívesen kipróbálnák magukat a filmkészítés, filmes csapatmunka területén, és vállalják a képzésben való részvétel feltételeit.
A képzés a résztvevők számára ingyenes. Az esetleges utazási és szállásköltségek a résztvevőket terhelik. A képzési program 2009. szeptember 1-től 2009. december 31-ig tart. A műhelymunka helyszíne: a Budapesti Művelődési Központ (XI. kerület, Etele út 55.), a helyszín (természetesen) akadálymentes.

A képzésben való részvétel feltételei: házi feladatok készítése, közreműködés a kétnapos intenzív képzési szakaszban, személyes részvétel a rendszeres műhelymunkában, utazási és szállásköltségek résztvevők által történő vállalása és végül a vizsgamunka elkészítése.

Jelentkezni elektronikus formában, önéletrajzzal és rövid motivációs levéllel az iroda@nonprofitmedia.hu email címén lehet, legkésőbb 2009. július 27-ig. A képzés résztvevőit felvételi beszélgetésen választják ki.

A képzési program támogatói: Budapesti Művelődési Központ, Műsorszolgáltatási Alap és az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT).

A filmszemlét, illetve a korábbi programokat a www.nonprofitmedia.hu oldalon lehet megnézni, Az Internet Explorer kereső használatával.
nyomtat

Szerzők

-- PRAE.HU --

A prae.hu művészeti portál 2006 óta jelenik meg, naponta friss művészeti hírekkel, tudósításokkal, és elemzésekkel, interjúkkal. Hat művészeti ág (irodalom, art&design, építészet, színház, zene, film) mellett gyerekrovata is van.


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jonathan Glazer: Érdekvédelmi terület
Interjú Vermes Dorkával az Árni című első nagyjátékfilmjéről
A legkülönbözőbb természetű titkok a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon

Más művészeti ágakról

irodalom

A Jelenkor Kiadó új költészeti kiadványainak bemutatója
Beszélgetés Karosi Júlia jazz-énekessel
Az Amikor Galéria debütálása a művészeti galériák soraiban
Nils Frahm: Day


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés