bezár
 

film

2007. 02. 25.
Kijött a Vacancy bemutatója
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kijött a Vacancy bemutatója A magyar horrorrajongók most büszkén dőlhetnek hátra székükben: megérkezett ugyanis a Vacancy című újabb hollywoodi horrorflick első bemutatója. Első pillantásra ez a film sem tűnik másnak, mint amilyenek a szokásos, havonta érkező popcorn-horrorok, de itt most sokkal többről van szó. A filmet ugyanis Antal Nimród (Kontroll) rendezte, aki 2005-ben tért vissza Amerikába.
A film két főszereplője, David (Luke Wilson) és Amy Fox (Kate Beckinsale) egy motelben szállnak meg, ahol a tévében vetített kis költségvetésű, ám annál realisztikusabb kaszabolós filmekkel mulatják éjszaka az időt. A para akkor kezdődik, amikor észreveszik, hogy a tévében látott házi felvételeket egy, az övékhez kísértetiesen hasonlító szobában rögzítették...

Antal Nimród új filmje tehát mintha egyszerre több horrorfilmből is merítene, ahogy azt mostanság kell: a bemutató alapján talán azért emlékeztet ez a film kicsit a Motelre, kicsit a Pánikszobára és a Fűrészre, de ez persze semmi rosszat sem jelent. Antal Nimród a Kontroll sikere után tehát Hollywood várát ostomolja, és én csak remélni tudom, hogy minél nagyobb sikerrel.

A bemutató ide kattintva tekinthető meg:
[a]http://playlist.yahoo.com/makeplaylist.dll?id=1558467&sdm=web&qtw=640&qth=400[text]playlist.yahoo.com[/a]
nyomtat

Szerzők

-- Bajtai András --


További írások a rovatból

Alex Garland: Polgárháború
Csáki László: Kék Pelikan
A legkülönbözőbb természetű titkok a Budapesti Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztiválon
Mehran Tamadon: Ahol nincs isten & Legrosszabb ellenségem

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés