bezár
 

építészet

2008. 01. 22.
Vár a papírgyár
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Mint a sorozatokban. Szép lányok, helyes srácok. Fiatalok és sikeresek. Igaz, ők nem megmentik a világot, hanem áttervezik. A világ egyik legsikeresebb és legfoglalkoztatottabb különc építésze, Rem Koolhaas irodája a youtube-on.
Az iroda, melyet lazán [a]http://www.oma.eu [text]Office of Metropolitan Architecturenek[/a] hívnak, Rotterdamban székel, de van kirendeltségük New York-ban és Pekingben is. A munka és a siker elárasztja őket, amiért a főnök nap mint nap tesz is, nem a babérjain pihen. A filmből megismerhetjük az iroda anyukáját, aki mindent a kezében tart, és több fiatal építészt, akik a világ különböző pontjairól érkeztek az irodába, hogy részt vegyenek a fejlődő és fejlett világ átformálásában.

Ha valaki kedvet kap a munkához egy makettekkel és látványtervekkel teli irodában, állításuk szerint stresszes és kaotikus állapotok, de láthatóan elégedett emberek közt dolgozni, az az építésziroda honlapján kutathat az állásajánlatok közt. [a]http://hu.wikipedia.org/wiki/Mandarin_nyelv[text]Mandarin[/a] nyelvtudás előny.

[a]http://www.youtube.com/watch?v=SAJxRFu2eIo[text]Klikk a videóra![/a]
nyomtat

Szerzők

-- Árvai András --


További írások a rovatból

építészet

Az építészet mint idea és realitás a 80-as évek Magyarországán
építészet

Szaúd-Arábia gigantikus beruházása
Egy látogatásra érdemes új célpont

Más művészeti ágakról

Láng Orsolya Ház, délután című könyvének bemutatójáról
Bűn és bűnhődés az Örkény Színházban
Az év ódaköltője 2024 pályázat eredményhirdetése
Wagner kincse 2. – 1. alkalom, Márton László előadása A Nibelung-énekről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés