bezár
 

zene

2008. 02. 14.
HangÁr - családi és ismeretterjesztő programok a Művészetek Palotájában
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Ezt a nevet viseli a Művészetek Palotája 2007 szeptemberében elindított programcsomagja, amely egyaránt szól gyerekeknek, fiataloknak és idősebbeknek - a komolyzene, a jazz, a tánc és más műfajok rajongóinak. Helyet kapnak benne gyermek- és ifjúsági hangversenyek, a legkisebbeknek szóló zenés foglalkozások, az ingyenesen látogatható hangulatkoncertek, az egész családnak szórakozást nyújtó hétvégi programok.

Cifra Palota

Interaktív programok tanulni vágyó gyermekeknek és felnőtteknek
A már jól ismert és rendkívül népszerű Cifra Palota vasárnaponként 10 és 15 óra között továbbra is várja az ügyességi, készségfejlesztő és logikai játékok, a kézművesség, a szellemi vetélkedők, valamint a különböző színpadi előadások iránt érdeklődő gyerekeket és szüleiket. A programok témáját egy-egy alkalommal az aktuális ünnepek, évfordulók, világnapok adják, köréjük épülnek a színpadi műsorok. A látogatók játékos formában szerezhetnek ismereteket az adott ünnepekről, világnapokról, de kipróbálhatják magukat különböző kreatív tevékenységekben is, néptáncokat tanulhatnak, s ha éppen úgy tartja kedvük, akár együtt is zenélhetnek a fellépő művészekkel. A rendezvénysorozat házigazdája Várkonyi Attila (DJ Dominique).

A sorozat részeként Hetedhét Ország címen minden hónap utolsó vasárnapján egy-egy magyarországi város, térség kultúrája, művészei, kézművesei is bemutatkoznak.

Január 6. Mese - Muzsika

Január 13. Tél

Január 20 Világjáró

Január 27. Hetedhét Ország - Debrecen

nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

A Bélaműhely koncertje a pécsi Szabadkikötőben
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)

Más művészeti ágakról

Szálinger Balázs volt a Költőim sorozat vendége
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés