bezár
 

film

2008. 03. 18.
Tarr Bélát néznek Los Angelesben
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Tarr Bélát néznek Los Angelesben 2008. március 7. és 28. között Tarr Béla életművét mutatják be a Los Angeles-i kortárs művészeti múzeumban, adja hírül a Filmunió.
Tarr Béla nyolc játékfilmjét láthatja a Los Angeles-i (Amerikai Egyesült Államok) közönség a Reel Epics (Eposzok filmtekercsen) című vetítéssorozat keretében. A magyar rendező életművét a LACMA (Los Angeles County Museum of Art - Los Angeles-i Megyei Művészeti Múzeum) kortárs művészeti intézetben mutatják be 2008. március 7. és 28. között.

A sorozat filmjei között a Werckmeister harmóniák, a Kárhozat, a Családi tűzfészek, a Panelkapcsolat, a Szabadgyalog, az Őszi almanach, a Sátántangó és A londoni férfi című alkotások szerepelnek. A vetítéssorozatot a Magyar Köztársaság Los Angeles-i Főkonzulátusa és a Magyar Filmunió közösen szervezi.
nyomtat

Szerzők

-- Balogh Endre --

A prae.hu művészeti portál alapító-főszerkesztője, a PRAE.HU Informatikai és Kommunikációs Kft. ügyvezetője, a Prae Kiadó vezetője. 2009-2011 a József Attila Kör Irodalmi Egyesület (JAK) elnöke. Önálló prózakötete: A parazita (2008, FISZ).


További írások a rovatból

Hajdu Szabolcs: Kálmán-nap
Jeanne Herry: Az arcuk mindig előttem lesz
A 74. Berlini Nemzetközi Filmfesztivál

Más művészeti ágakról

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
Händel: Alcina. Marc Minkowski felvétele
art&design

Múzeum készül Mexikóvárosban


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés