bezár
 

zene

2008. 05. 28.
Pécsett ad koncertet a Boney M
MTI
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Pécsett ad koncertet a legendás Boney M együttes június 16-án - jelentette be az esemény főszervezője szerdán a baranyai megyeszékhelyen, sajtótájékoztatón.
Bár az egykori sztárcsapatból külön-külön bandával járja a világot Maizie Williams, Bobby Farrell és a csapat énekese, Liz Mitchell, mindannyian Boney M név alatt lépnek fel.

A Dunántúl legnagyobb városában a legjobb formáció, a Liz Mitchell of Boney M and Band ad koncertet, amely több mint kétórás szórakozást ígér a Lauber Dezső sportcsarnok közönségének - mondta el Fekete Kálmán.

Hozzátette: Liz Mitchellt és a vele érkező énekeseket a Boney M eredeti nyolctagú zenekara kíséri. A tervek szerint tizenhét dal csendül fel, köztük olyan slágerek, mint a Daddy Cool, a Sunny, a Ma Baker, a Belfast, a Rivers Of Babylon, a Brown Girl In The Ring, s a Rasputin.

A Boney M-et 1975-ben, Németországban alakította meg Frank Farian, s ezzel az évtized legsikeresebb diszkócsapatát hozta létre. Az együttesnek összesen nyolc listavezető száma volt, kis- és nagylemezeit több mint százmillió példányban adták el Európában.

A sajtótájékoztatón a baranyai Liptód polgármestere, Pfeiffer Tibor elmondta, hogy a közelmúltban olyan hírek jelentek meg a sajtóban, miszerint Liz Mitchell a településen vett volna házat. Az ingatlan azonban nem az énekesnő, hanem testvére és az ő férje tulajdona.

nyomtat

Szerzők

-- Danczi Csaba László --


További írások a rovatból

Jakob Bro and Joe Lovano: „Once Around The Room” koncertje a Müpában, 2023. október 26.
Schubert NOW bejátszókoncert a BMC-ben
The Underground Jazz Scene in Budapest Today: an Adventurous Introduction (Inverted Spectrum Records 2023)
zene

Az Európa Kulturális Fővárosa programsorozat keretében

Más művészeti ágakról

Tóth Kinga AnnaMaria sings/singt/énekel című kötetének bemutatója
art&design

Kiállításkritika A kétely felfüggesztéséről


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés