bezár
 

Felhasználói adatlap

-- Arnótszky Judit Janka --

felhasználói adatlapja

Arnótszky Judit Janka által feltöltött cikkek:

Isten mindenről kipakol
Isten mindenről kipakol
Anat Gov Jaj, Istenem! című darabja a Gólem Színházban
A társadalmi problémákról átfogóan beszélni szinte lehetetlen feladat, főleg, ha valaki egy felvonásban szeretne mindenre választ adni. Anat Gov izraeli szerzőnő Jaj, Istenem! című előadása a 2018-as Zsidó Művészeti Napok keretein belül debütált a Gólem Színházban.
Meglesz a Merci, csak merj nagyot álmodni!
Meglesz a Merci, csak merj nagyot álmodni!
Élettörtének a Mozsár Műhelyben
Lengyel Nagy Anna éveken át gyűjtött igaztörténeteiből készült színházi sorozat Élet.történetek.hu címmel, melynek minden egyes darabjában más-más rendező elképzelése alapján elevenedik meg egy emberi sors. Az előadás-sorozat A mi Józsink – Erzsike című, harmadik darabját tekintettem meg.
Ünnepi hangulat filmzenék kíséretében
Ünnepi hangulat filmzenék kíséretében
Zuglói Filharmónia Szent István Király Szimfonikus Zenekar a Budapest Kongresszusi Központban, 2017., december 29.
A decemberi forgatagban sokan kerestek olyan programot, mely szórakoztató és az egész család számára kikapcsolódással kecsegtet. Ilyen kívánságoknak egészen biztos eleget tett a Zuglói Filharmónia, hiszen repertoárjukban olyan ismert filmek világhírű zenéi csendültek fel, mint a Star Wars-é, a Harry Potteré vagy éppen A Keresztapáé. Néhány évvel ezelőtt a zenekar hasonló időpontban szerepelt filmzenei műsorral, nem kisebb sikerrel, így bizonyos változtatásokkal, egy megújított programmal ismét színpadra vihették többek közt John Williams, Danny Elfman, Alan Menken és Nino Rota dallamait.
Szemvillanás alatt: filmes blogszemle
Szemvillanás alatt: filmes blogszemle
Filmek a polcról, smokingbarrels, filmvilág, trashnevelés
Laza sorozatunkban hol az irodalom, hol a zene, a színház, a film, az építészet, a képzőművészet vagy a gyerekeknek szánt alkotások játsszák a főszerepet. Nem titkoltan szubjektív válogatás a szubjektív válogatásokból.
Szemvillanás alatt: irodalmi blogszemle
Szemvillanás alatt: irodalmi blogszemle
Zakkant olvas, Olvass bele, Könyvvizsgálók, Egy olvasó naplója, Pupilla olvas
Laza sorozatot kezdünk, melyben hol az irodalom, hol a zene, a színház, a film, az építészet, a képzőművészet vagy a gyerekeknek szánt alkotások játsszák a főszerepet. Nem titkoltan szubjektív válogatás a szubjektív válogatásokból.
Balett a 19. szélességi fokon
Balett a 19. szélességi fokon
Klasszik 47°N19°E, Magyar Nemzeti Balett, Fesztivál Színház, 2017. november 16.
Impozáns plakátokkal hirdette a Magyar Nemzeti Balett legújabb, ilyen összeállításban először színpadra kerülő műsorát. A két alkotást felvonultató modern balettest 2017. november 15-én a Müpa Fesztivál Színházában volt először látható a szezonban.
Ferihegyen landolt A CAFe Budapest egyik programja
Ferihegyen landolt A CAFe Budapest egyik programja
CAFe Budapest, 2017. október 22., Somogyi-Tóth Dániel és a Kodály Filharmónia Debrecen, Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér
A kortárs művészet jegyében kapott szárnyra a zene a Ferihegy 1 repülőtéren, ahol nemcsak egy tér építészeti funkciói értelmeződtek újra, hanem régi klasszikus dallamok is találkozhattak a kortárs magyar komolyzenével.
bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés