bezár
 

zene

2021. 03. 02.
A Dal 2021: a második elődöntőt rendezik szombaton
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Dal 2021: a második elődöntőt rendezik szombaton A második elődöntővel folytatódik a Dal 2021. A Duna Televízióban 19 óra 35 perckor kezdődő élő showban tíz akusztikus produkciót láthatnak a nézők.

A tíz dalból ismét négy jut a március 13-i döntőbe. A múlt szombati első elődöntőből a zsűri döntése alapján Katona Petra Viszlát múlt, BariLaci Féltelek, és a Kaukázus Egyetlen szó – a közönség szavazataival pedig a Mudfield Nincsen szerencsém című száma került a fináléba.

Katona Petra a műsorban vette át A Dal 2021 Felfedezettje címet, amely egyben a Petőfi Zenei Díj Év Felfedezettje elismerés is. 

 

 

 

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

Interjú Tornyai Péterrel érvényesülésről, külföldi lehetőségekről, a zenei tevékenység sokszínűségéről, célokról
A zenei paródia esztétikai problémái a 18. századi vokális zenében
A 2021. február 21-i előadások
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről

Más művészeti ágakról

Interjú Réti Iringóval, aki bábszínész szakon végzett a Színművészetin, most Berlinben él, de játszott már Debrecenben, Grazban, sőt Palermóban is
J Blakeson: Fontos vagy nekem


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés