bezár
 

zene

2021. 03. 03.
A Filharmónia Magyarország közel 20 online koncertet kínál márciusban
Kínálatukban a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfónikus Zenekar is szerepel
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
A Filharmónia Magyarország közel 20 online koncertet kínál márciusban A koncertek megtekintése díjtalan, elérhetők a Filharmónia Magyarország Facebook, YouTube és Vimeo csatornáján. 

A Kodály Kórus Debrecen csütörtöki műsorában  Byrd, Paletrina, Bach és kortárs alkotók szerzeményei is megszólalnak a Karasszon Dénes csellóművész és Vojevogyina Olga zongoraművész előadásában, az est műsorvezetője Arany János karnagy, zenetanár.

Pénteken  a Savaria Szimfonikus Zenekar elődadásában Mozart Serenata notturna és A-dúr hegedűversenye, valamint Csajkovszkij 4. G-dúr zenekari szvitje hangzik el. 

A további előadók között van Szutrély Katalin szoprán és Berecz Mihály zongoraművész is. Miklósa Erika, Balázs János és Horváth István közös estje március 8-án lesz látható. Másnap a Győri Filharmónikus zenekar Pilz János hegedűművész és Nagy Sándor brácsaművész közreműködésével lép színpadra Berkes Kálmán vezényletével.  Az Anima Musicae Kamarazenekar március 10-én debütál a Filharmónia virtuális koncerttermében. Továbbá márciusban Silvia Careddu fuvolaművésznő a Győri Filharmónikus Zenekarral közreműködve lép színpadra Gérárd Korsten vezényletével.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

zene

A Filharmónia Magyarország közel 20 online koncertet kínál márciusban
Kínálatukban a Kodály Kórus Debrecen és a Savaria Szimfónikus Zenekar is szerepel
Interjú Baráti Kristóffal pályakezdésről, menedzselésről, külföldi lehetőségekről
A 2021. február 19-i előadások
A 2021. február 18-i előadások


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés