bezár
 

film

2021. 04. 13.
Április 25-én rendezik meg az idei Oscar-gálát
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Április 25-én rendezik meg az idei Oscar-gálát Két hét múlva kezdődik az idei Oscar-díj átadó gála. Joaquin Phoenix, Renee Zellweger, Brad Pitt és Laura Dern is a díjátadók között lesz.  

A hagyományokhoz híven a színészi kategóriák tavalyi győztesei, Joaquin Phoenix, Renée Zellweger, Brad Pitt és Laura Dern, valamint Bong Dzsun Ho, Halle Berry és Harrison Ford is díjátadóként működik közre a 93. Oscar-gálán, amelyet kevesebb mint két hét múlva rendeznek meg Los Angelesben.

A ceremónia producerei, Jesse Collins, Stacey Sher és Steven Soderbergh hétfőn jelentették be annak a 15 sztárnak a nevét, akik díjátadóként csatlakoznak a rendhagyó műsorhoz - írja a Deadline című filmes portál. Az átadók között szerepel még Angela Bassett, Don Cheadle, Bryan Cranston, Regina King, Marlee Matlin, Rita Moreno, Reese Witherspoon és Zendaya.
A producerek korábbi ígérete szerint az egész közvetítés olyan lesz, mintha egy valódi filmet nézne a közönség. "Tartva magunkat a moziszerű díjátadó megközelítéshez, igazi sztárparádét állítottunk össze" - jegyezte meg a trió.
A 93. Oscar-gálát április 25-én rendezik meg a Los Angeles-i Dolby Színházban és az Union Pályaudvaron. Az érintett alkotók Londonból, Párizsból és valószínűleg más európai városokból is bekapcsolódhatnak majd. A gálát, amelynek további résztvevőit később jelentik be, az ABC csatorna fogja közvetíteni.

 

A kép forrása az Academy of Motion Picture Arts and Sciences honlapja.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE --

MTI


További írások a rovatból

George Mendeluk: Keserű aratás
J Blakeson: Fontos vagy nekem
film

Berlinale – sztárok nélkül
Se sztárok se közönség, így kezdődik a Berlinale

Más művészeti ágakról

irodalom

Így történhetett Így történhetett
A Prae folyóirat Ragály-számából
színház

„Tetszik, ahogy”: avagy a szerelem zűr és zavar „Tetszik, ahogy”: avagy a szerelem zűr és zavar
A Webszínház Shakespeare/37 sorozatának Ahogy tetszik-átfogalmazása
Shakespeare királyai képernyőn és filmvásznon
irodalom

Izsó Zita versei: Hideg, Böjt Izsó Zita versei: Hideg, Böjt
A Prae folyóirat Ragály-számából


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés