bezár
 

220VOLT

2012. 11. 08.
1956 – A halacska szája
Milorad titkos élete 5.
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
1956 – A halacska szája A Vörös Hadsereg megszállja Magyarországot…
kicsi vonal

Egyiptomban kitör a szuezi válság, Henry Miller Párizsban megjelenteti a Nyugodt napok Clichyben című könyvét. Az enyéim azt mondják, hogy ebben az évben tanultam meg az összes betűt és a Borba (Harc) nevű jugoszláv napilap szélére, amit katonatiszt apám járatott, ceruzával halacskákat rajzoltam. Akkor fedezem fel, hogy attól az egy kicsi vonaltól, amivel a száját rajzolom, függ az egész halacska hangulata. Ha a vonal felfelé ível – nevet, ha lefele ível – szomorú. Máig így rajzolok.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Milorad Krstic --


További írások a rovatból

220VOLT

3RÉMENY 3RÉMENY
(életrajzi töredékek)

Más művészeti ágakról

Interjú Baráth Emőke énekművésszel a hazai és a külföldi éneklés hatásmechanizmusáról, koncerttermekről és operaszínpadokról, valamint marketinglehetőségekről
Interjú a FOMO című film rendezőjével, Hartung Attilával
Hartung Attila: FOMO – Megosztod és uralkodsz
irodalom

Irodalmi határátlépések Irodalmi határátlépések
Margó 2019 – Borges: Tangó, Molnár T. Eszter: Teréz, vagy a test emlékezete és kortárs kínai science fiction


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés