bezár
 

art&design

2011. 03. 22.
Hungarian Beauty
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Hatodik alkalommal jelentkezik a nemzetközi Cékl’art képző- és iparművészeti mustra. A kiállított pályaművek 2011 április 2. és 10. között lesznek megtekinthetőek a Gozsdu-Udvar C épületében. A Cékl’art évek óta sikeresen támogatja az ifjú alkotókat, 2011-től pedig már hivatalosan, alapítványi keretek között folytatja munkáját.
A hagyományosan divatperformansszal egybekötött kiállítás-megnyitó a Gozsdu udvar C épületének pinceszintjén 2011. április 2-án szombaton 19:00-kor kezdődik. A kiállítást Winkler Nóra nyitja meg.
Hungarian Beauty
A 2011. évi nemzetközi Cékl’art mustra mottója Hungarian Beauty. A magyar szépség ihlette fiatal művészek által benyújtott pályamunkákat szakértő zsűri bírálta el. A bíráló bizottság tagjai: Spengler Katalin (műgyűjtő, művészeti szakújságíró), Garam Judit (a MONO Fashion és Galéria tulajdonosa), Rényi András (művészettörténész, az ELTE Művészettörténeti Intézetének vezetője), Kozma Zsolt (művészeti szakújságíró), Sugár János (képzőművész). Idén minden eddiginél több pályamunka érkezett, amelyek közül 89 művész több mint 200 válogatott alkotása kapott helyet a kiállítótérben.

A kiállított művekből katalógus készül, amely a helyszínen megvásárolható, valamint a Célk'art weboldalán is látható lesz.
 
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- Áfra János --


További írások a rovatból

Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron
art&design

A gyűjtő mint művész? A gyűjtő mint művész?
A Mai Manó Ház Erik Kessels több élete című kiállításáról
art&design

Éhesen alszik a tranzitzóna Éhesen alszik a tranzitzóna
Az emlékezés installációja Waldsee-ben (A 2B Galéria Waldsee 1944 című kiállításáról)

Más művészeti ágakról

irodalom

Az izoláció tematikája az izlandi irodalomban Az izoláció tematikája az izlandi irodalomban
Margó 2019 - Jón Kalman Stefánsson és Sigríður Hagalín Björnsdóttir
irodalom

Leülni vagy nem ülni? Leülni vagy nem ülni?
A 2019-es Margódíj-átadó
Oliver Scherz: Mentsük meg Matildát! Pozsonyi Pagony, 2019.
A Švejk a Vidéki Színházak Fesztiválján


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés