bezár
 

art&design

2011. 04. 05.
Falk Art Fórum: kiállítások, koncertek és gyerekprogramok
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Kiállításmegnyitók, interaktív séta, koncertek és gyerekprogramok is várják az érdeklődőket szombaton a 10. Falk Art Fórum - Antik és Modern Művészeti Fesztiválon a budapesti Falk Miksa utcában.
A Haas Galériában a Modern klasszikusok, klasszikus modernek sorozat VII. állomása, a Moró Antikban japán fametszeteket bemutató Szamurájoktól a cseresznyevirágig című tárlat, a Prestige Galériában a Klimó Károly műveit, a Bumbum Galériában a Mattis-Teutsch János alkotásait felvonultató kiállítás nyílik - közölte a szervező az MTI-vel.

Az utca 100 éves házait bemutató interaktív sétára várják az érdeklődőket, a gyülekezés a Moró Antik előtt lesz 14.30 és 16.30 órakor. A Nagyházi Galériában Csupor István, a Néprajzi Múzeum főmunkatársa mutatja be az aukció néprajzi anyagát, Bächer Iván író a Balassi Bálint utca 21-23. számú házairól mesél, a Dénes Szőnyeg Galériában Dénes Sándor tart előadást Távol-Keleti útjáról.

Múzeumkommunikációs foglalkozásokat tartanak a Budapest 100 program keretében a 6 és 100 év közöttieknek, Konrád Miklós a Bútorstílusokkal ismerteti meg a látogatókat, akik a Stoll-Art Galériában a kiállító művészek vezetésével tekinthetik meg a tárlatot.

A Rocaille-ben Szabó Krisztián porcelánfestő tart bemutatót, a Hollóházi Porcelán Mintaboltban bárki kipróbálhatja a porcelánfestést, a Joan Ékszergalériában Hári Anikó ékszerei, a Magyar Kerámia Galériában Magyar Art Deco kerámiakiállítás, az Anni Dominiben "Dobozkiállítás", a Wladisban "Kolostormunkák" várják a látogatókat.

A színpadi programok között a Salsa Tropical Tánciskola, a Playgrouind improvizációs együttes és a Tücsök zenekar műsora is szerepel.

A Haas Galériában Linda Sue Moshier és Weszely Ernő, a Pintér Galériában a Makán és Robinzon Kruzó ad koncertet; a Falk Miksa utcában a Tóth Aladár Zeneiskola fuvolaegyüttese, verklisek és operadallamok is szórakoztatják az érdeklődőket. A gyerekek részt vehetnek improvizációs játékokban, arcfestésen, elképzelhetik és lefesthetik az utca 100 éves házainak és egykori lakóinak történetét.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Tájakról, hiányosan Tájakról, hiányosan
A Tájak/Távlatok - Kortárs magyar tájkép (BPF) című kiállításról a Kiscelli Múzeumban
art&design

Gyerekkel és bőrönddel a múzeumban Gyerekkel és bőrönddel a múzeumban
Élménytúra a Szépművészeti Múzeumban
art&design

A sérülés variációi A sérülés variációi
Kontrolltól az elengedésig - Galériatúra a Budapest ArtWeek szervezésében, 2019. április 13.

Más művészeti ágakról

színház

A hetedik te magad légy A hetedik te magad légy
Mérlegen a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó
Interjú Pálos Gergely operatőrrel kétlakiságról, kapcsolatépítésről, valamint a svéd és a magyar fényviszonyok különbségeiről
színház

Győztes játszma Győztes játszma
Beszélgetés Nagy Józseffel a kortárs tánc alakulásáról, iskolákról és lehetőségekről, kétlakiságról és a fiatalok helyzetéről
Esterházy az Ódry Színpadon


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés