bezár
 

art&design

2011. 04. 05.
A szilváé a főszerep az idei Budapesti Pálinkafesztiválon
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Több száz gyümölcspárlat közül válogathatnak, magyar gyümölcsökből készült ételekkel, finom borokkal, pezsgőkkel és sajtokkal próbálkozhatnak, valamint az Év Szilvapálinkájával is megismerkedhetnek az idei Budapesti Pálinkafesztivál látogatói.
A május 5. és 8. között megrendezésre kerülő rendezvényen a szilváé és a szilvapálinkáé lesz a főszerep. Az ország pálinkafőzői prémium szilvapálinkáik háziasításával elkészítik az Év Szilvapálinkáját, amelyet először a fesztivál látogatói kóstolhatnak meg.

A limitált mennyiségben készülő párlatot különleges csomagolásban vehetik kézbe az érdeklődők.

A rendezvényen több mint huszonöt kiállító, pálinkafőzde és kereskedő kínálja finomságait. A gasztronómiai élményeket a házi sajtok, finom borok és pezsgők, valamint az elmaradhatatlan kolbászház teszi majd teljessé. A megszokott és új ízeken túl az eseményen kiemelt szerepet kapnak majd a szilva éve keretében készült ételspecialitások is.

A rendezvény lesz az ország első "készpénzmentes" fesztiválja: az eddigi kuponos rendszert felváltja a az új generációs PayPass elektronikus fizetési mód. Minden látogató a belépőjegye mellé egy ajándék feltölthető kártyát kap, amellyel gyorsan és könnyen vásárolhat a fesztivál területén, sőt a rendezvényt követően a kártya további használatára is lehetősége nyílik.

A rendezvény részleteiről az érdeklődők hamarosan a www.budapestipalinkafesztival.hu internetes oldalon is olvashatnak.

nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

A Bauhaus sugárzó fénye A Bauhaus sugárzó fénye
Inspirációk a jövőből - A Symposion Társaság és a Magyar Elektrográfiai Társaság kiállítása
art&design

Értelmező szótár Értelmező szótár
Horváth László és Takács Máté Okkult Coaching című kiállításához
Interjú Máté Bencével természetfotózásról, lesekről és technikákról, környezetvédelemről
art&design

F(r)aktúra F(r)aktúra
PAF- F(r)acture / Pintér András Ferenc kiállítása az Art.Salon:Társalgó Galériában

Más művészeti ágakról

Jonathan Levine: Csekély esély
A zuhanás sokkja a MáSzínházban
VOLT Fesztivál, 2019. június 26.
Interjú Schilling Árpáddal érvényesülésről, a fiatalok lehetőségeiről és elsősorban: színházról


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés