bezár
 

art&design

2011. 05. 10.
Megújul az egri Tűzoltó Múzeum
Tartalom értékelése (0 vélemény alapján):
Teljes egészében megújul az egri Tűzoltó Múzeum 2012. augusztus végéig az Új Széchenyi Terv 215 millió forintos támogatása nyomán.
A munkálatok miatt keddtől várhatóan egy hónapon keresztül nem fogad látogatókat az intézmény - tájékoztatta kedden az MTI-t Zentai László, az önkormányzat médiareferense.

A projekt célja a tűzoltómúzeum turisztikai vonzerejének növelése, minőségi turisztikai attrakciók kialakításával és működtetésével - mondta.

A beruházás keretében interaktív és informatikai eszközöket helyeznek el a teljes felújításon áteső műemlék épületben, így a látogatók közvetlenül ismerhetik meg a korabeli eszközök használatát.
nyomtat

A prae egy több mint húsz éves történettel rendelkező brand, aminek növekedését és fejlődését most Ön is segítheti. Célunk, hogy minél több emberhez eljussanak a kultúráról való gondolataink és az ezt tartalmazó termékeink - akár az online portál cikkei, a különböző folyóiratszámok vagy a könyveink. A kooperációt nem szeretnénk viszonzatlanul hagyni: a különböző támogatásokért igyekszünk azzal egyenértékű köszönetet mondani.

Szerzők

-- MTI/PRAE.HU --

A Magyar Távirati Iroda (MTI) nagy múltú magyar állami hírügynökség, melynek története az 1880-as engedélyeztetésig nyúlik vissza.


További írások a rovatból

art&design

Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje Egy festmény keretére, avagy a varázsló kertje
Slavko Matković: Kerék, a Bosch+Bosch csoport festője*
art&design

Párhuzamos paradigmák Párhuzamos paradigmák
Balra át, jobbra át - Művészeti és politikai radikalizmus a Kádár-korban // Az Orfeo és az Inconnu csoport, Centrális Galéria - Blinken OSA Archívum
Interjú Tero Kuitunen tervezővel, a Wild at Heart című kiállítás kurátorával
art&design

Velünk élő hagyományok Velünk élő hagyományok
Korniss Péter Változások című kiállítása Kolozsváron

Más művészeti ágakról

Interjú Kárpáti Tiborral könyvről, a pixelek mai felhasználásáról és külföldi munkáiról
irodalom

Bemutatták a Prae legújabb számát Bemutatták a Prae legújabb számát
Kis Présház, 2019. november 16.


bezár
Regisztráció


bezár
Bejelentkezés